Films & Series

Omg: de filmlocatie van You geeft ons echt Bridgerton vibes

In het laatste seizoen van You zagen we Joe Goldberg na alle ellende eindigen in Parijs, maar de filmlocatie van het volgende seizoen is blijkbaar niet alleen de stad van de liefde. Sterker nog: het geeft ons Bridgerton vibes. Whut, zou Joe terug gaan naar 1800? 

De Filmlocatie van You geeft ons echt Bridgerton vibes 

Seizoen 3 van You ging op 15 oktober in première en hierin zagen we dat Joe Goldberg helemaal los ging. Zo vermoorde hij zijn eigen vrouw, zette hij zijn eigen dood in scène en blies hij als kers op de taart zijn eigen huis op… Niet heel gezellig, maar Joe denkt daar duidelijk anders over: hij zit namelijk aan het einde van het seizoen al in Parijs om hier zijn volgende slachtoffer te kunnen maken. Even dachten wij dat dit seizoen misschien wel een crossover met Emily in Paris kon worden, maar helaas is Joe in seizoen 4 niet meer in de stad van de liefde en lijkt hij zelfs in Bridgerton te zitten… Huh? 

Is Joe te zien in Bridgerton?

Nee, dit betekent waarschijnlijk niet dat er een crossover komt met Bridgerton en Joe terug gaat naar 1800 om hier uiteindelijk toch de ware liefde te kunnen vinden met een van de vrouwen uit de ton. De nieuwe behind the scenes foto’s geven ons alleen wel echt deze vibes. In de nieuwste foto van seizoen 4 zit Joe namelijk op een regisseursstoel met naast hem een stapeltje boeken en op de achtergrond een wit gebouw wat zeker niet zou misstaan in Bridgerton. Daarnaast staat er onder de foto: “Joe’s back for a bloody good time. If his book choice tells us anything… our boy might not be in Paris anymore.” Als we dan naar de boeken kijken zien we de auteurs Charles Dickens en William Thackeray en dat betekent natuurlijk dat we Joe volgend seizoen in Londen gaan zien! Wow, wij zijn mega benieuwd wie zijn volgende slachtoffer wordt…

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix

Must reads 👀