Beauty

Dit zijn de beste outfits voor vrouwen volgens mannen

Jij probeert er altijd goed uit te zien. Zodra je een afspraak buiten de deur hebt, zorg jij dat je outfit on fleek is. Stiekem hoop je op een leuk complimentje van die ene leuke dude. Maar hoe maak je nou écht indruk? Oftewel, wat vinden mannen nou het leukste staan bij een vrouw?

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn heel erg dromerig en romantisch

De beste outfits voor een vrouw

Hoe krijgen wij nou eerlijk antwoord? Nou, door het aan de mannen te vragen. Natuurlijk heeft iedereen een andere mening, maar toch kwamen er meerdere looks naar boven die door meerdere mannen werden genoemd. Deze delen wij ofcource met jullie!

Lees ook: Zien: Bram Krikke heeft een (superknappe) nieuwe vriendin!

Vandaag is rood

Met de kleur rood zit je nooit fout. Veel mannen zien deze kleur als ‘sexy’ en het geeft ze eerder een verliefd gevoel. Dus met een rode lipstick of met een mooi jurkje weet je dat je goed zit! Natuurlijk moet je altijd dragen waar je je zelf prettig in voelt, maar doe er vooral je voordeel mee.

Casual maar toch chic

Date night? Doe een mooi jurkje aan, maar style hem niet té chic. Mannen vinden een little black dress prachtig staan, vooral gestyled met een goeie sneaker eronder. Je kan natuurlijk ook een elegante hak dragen, maar mannen zijn gek op classic met een tikkie casual.

Hou het basic

Mannen houden van basics. Dus een leuke trui met een gekke print kan je beter maar niet dragen in de buurt van je crush. Mannen vinden een goede jeans, een basic T-shirt en mooie accessoires al gauw genoeg perfect. Nog even over die sieraden. Mannen vinden dit wel een must. Ze vinden dit heel mooi bij jou staan!

Accessoires

Nu vraag je je waarschijnlijk af: welke sieraden zijn dan geschikt? Ga lekker voor natural. Oorbellen, een subtiele ketting en een armbandje is genoeg. Ook vinden mannen een goeie handtas mooi staan. Wat het dan weer niet zo is, een hoedje. Daar hebben ze niet zoveel mee. Gekkig, want het kan hardstikke leuk staan!

Off schoulder

Last but not least, een off the schoulder top. Mannen vinden dit heel sexy! Ze vinden het mooi als er een stukje huid te zien in. Dit betekent niet dat jij heel ordinair over straat hoeft, maar een leuke top is al genoeg. Een zichtbare hals is waar mannen echt van houden.

Bron: fem-femBeeld: Netflix