News

Breaking: DJ Hardwell maakt een comeback!

Goed nieuws: onze favoriete DJ Hardwell maakt na 3,5 jaar eindelijk een comeback! De DJ vertelde tijdens de show van Humberto Tan dat hij heel erg heeft getwijfeld of hij wel een comeback moest maken, maar dat hij het dus toch gaat doen. Dit is alles dat we er tot nu toe over weten!

Yes, yes, yes: DJ Hardwell is TERUG!

Nadat hij 3,5 jaar afstand heeft gedaan van zijn leven als DJ, maakt hij eindelijk een comeback! In een interview met Humberto Tan praatte hij openhartig over de twijfels die hij had, en de reden van zijn break.

 

Reden van zijn break

DJ Hardwell, oftewel Robbert van de Corput, vertelde tijdens Humberto dat hij twijfels had over zijn comeback. In zijn uitleg blikt hij terug op de periode v贸贸r zijn pauze. Er gingen toen namelijk al geruchten dat Robbert er helemaal doorheen zou zitten. ”Ik zat er niet doorheen,” vertelde hij. ”Ik merkte dat ik stilstond. Ik haalde geen voldoening uit wat ik draaide. Ik voelde de emotie niet, ook niet in het dagelijks leven.”

 

Lees ook: Science says, de dronken jij is de 茅chte jij!

 

Daarnaast vertelde hij ook over de enorme druk die op hem stond. ”Mensen vergeten dat ik een platenmaatschappij run en de muziek die ik draai moet componeren in de studio. Daarnaast moet ik interviews doen, mensen verwachten dat je op social media actief bent, dus de druk van de buitenwereld is zo ontzettend groot.”

 

Jongensdroom

Volgens Robbert was een bekende DJ al van jongs af aan een grote droom voor hem. ”De mooie jongensdroom die ik altijd had, en die er ook nog steeds is, is om muziek te maken en te mogen draaien… Ik zou niet anders weten wat ik zou moeten doen. Het is het mooiste dat er is. Daarom deed hem dus ook zoveel pijn toen hij er geen geluk meer uithaalde. Hierom heeft hij ook flink getwijfeld of hij wel een comeback moest maken, maar dat gaat hij dus toch doen! Het is namelijk iets dat hij ”niet kwijt wil”.

 

Lees ook: Loopt je relatie even niet zo lekker? Onthoud deze vijf dingen dan

 

Bron: Humberto