News

Omg! Monica Geuze haalt (opnieuw) 1 april grap uit met volgers!

Roos-Sanne

Afgelopen week liet influencer Monica Geuze haar volgers flink schrikken. Vlak nadat ze terugkwam van haar vakantie in Miami liet ze weten dat ze bij de dokter was. Ze vertelde dat haar arm 4 weken in het gips moest, omdat ‘ie gebroken was! Maar nu laat ze weten dat het allemaal een 1 april grap was.

Breuk Monica’s arm blijkt 1 april grap; niet de eerste keer

Dat Monica een grap uithaalt bij haar volgers, is niet de eerste keer. Vorig jaar was ze er ook al bij!

 

Gebroken arm

Monica nam de grap wel heel serieus: ze plaatste foto’s vanuit de behandelkamer van een dokter, haar arm werd echt in het gips gedaan en ze heeft zelfs de video hoe het gebeurde in scene gezet! Ze deelde namelijk de video die haar Ring deurbel had opgenomen, waarin te zien is dat er iets uit het raam van het Steltz kantoor valt. Wanneer ze het probeert op te vangen, valt het op haar arm waardoor ‘ie dus gebroken was! Later deelde ze via haar Instagram Stories dat het allemaal ging om een 1 april grap. 

 

Lees ook: Oh, oh, is het over tussen Monica Geuze en Robbert?

 

Grap vorig jaar

Dit is niet de eerste keer dat Monica haar volgers goed te pakken had. Vorig jaar deed ze namelijk alsof ze in een dronken bui een Stëlz-tattoo had gezet! Ook toen pakte ze het goed aan. Ze vroeg op haar Instagram naar goede last minute tattooshops, maakte een foto van het tatoeëren én plaatste de volgende ochtend een spiegelfoto waarin ze de tattoo liet zien. Maar ook toen bleek het dus een geslaagde 1 april grap! Trust issues! 

 

Lees ook: Monica Geuze neemt drastisch besluit over haar woning