Celebs

Heftig: Verdrietig babynieuws voor YouTuber Sophie Ousri

YouTuber Sophie Ousri kennen wij natuurlijk van haar grappige ‘Confessions’ video’s, maar achter de schermen gaat er helaas niet altijd zo vrolijk aan toe. Sophie doet nu een boekje open over verdrietig babynieuws. Ze deelt dat ze zwanger is, maar dat deze zal eindigen in een miskraam.

Lees ook: Baby news: deze deelnemer van Temptation Island wordt vader

Sophie Ousri openhartig over verdrietig babynieuws

Sophie is al een langere tijd samen met haar vriend Jeroen. Samen proberen ze dan ook een kindje te krijgen. Nu deelt de YouTuber verdrietig nieuws. Haar zwangerschap eindigt in een miskraam. “Na een lang ICSI/IVF traject hebben wij het geluk gehad dat onze eerste embryo terugplaatsing is blijven zitten.” Aldus Sophie Ousri. Ook deelt ze dat ze ontzettend blij waren toen ze op de eerste echo het hartje hoorde kloppen. Natuurlijk waren ze ontzettend verdrietig toen ze tijdens de tweede echo te horen kregen dat hun kindje gestopt is met groeien en het hartje niet meer klopte. Deze zwangerschap zal dus eindigen in een miskraam.”

Nieuws gedeeld met omgeving

Je kan je voorstellen dat zodra je zwanger bent, je het bijzondere nieuws gelijk met je omgeving wil delen. Sophie laat hier het volgende over weten: “Wij hebben uit vol enthousiasme met een aantal mensen gedeeld dat we in verwachting waren, omdat de meeste wisten dat we aan een traject waren begonnen en omdat dat eindelijk voorbij was.”

Sophie en haar vriend Jeroen laten weten dat ze het hartverscheurend vinden om dit mee te moeten delen met de buitenwereld en dat ze hopen op begrip als ze de komende tijd niet of langzaam reageren. Wij wensen ze heel veel sterkte toe!

Beeld: Instagram @sophieousri