Fashion

Color blocking is dé nieuwe trend van het voorjaar

Roos-Sanne

Als jij houdt van de gekste kleuren combineren is deze trend jou op het lijf geschreven! Color blocking is namelijk dé trend van het voorjaar. Het leuke aan deze trend is dat je je creatieve spirit helemaal de vrije loop mag laten gaan. Wat color blocking precies inhoudt leggen wij voor je uit!

Trend alert: color blocking is he-le-maal in dit voorjaar!

Kleurtjes, printjes: we are all here for it! Gelukkig is het ook helemaal hot deze zomer want color blocking is de nieuwe trend die we overal gaan zien!

 

Nieuwe trends

Elk jaar komen er nieuwe trends bij en zeggen we gedag tegen de oude trends. Zo waren neutrale bruintinten vorig jaar helemaal in maar maken we nu steeds meer plaats voor felle kleurtjes! Maar niet alleen de kleding verandert door de jaren heen, ook de accessoires, de haarkleuren– en stijlen, schoenen, etc.! Dit seizoen: color blocking! 

 

Wat is color blocking?

Het is heel simpel: zoveel mogelijk felle kleurtjes bij elkaar dragen! In de modewereld zien we dit steeds meer terug. Een leuke roze top met een felblauwe broek en een paarse handtas! Nikkie Plessen, de oprichter van het modebedrijf Nikkie, vindt de trend he-le-maal het einde. Tijdens een interview met RTL Boulevard vertelt ze erover en doet Bridget Maasland het even voor. En hoewel Nikkie’s voorbeeld misschien niet serieus bedoeld was, werden wij na het zien van die kleurencombinatie toch stiekem vreselijk enthousiast. 

View post on Instagram
 

Bron: RTL BoulevardBeeld: Emily In Paris