Films & Series

Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen van ‘You’

Roos-Sanne

De Netflix serie ‘You’ is één van onze favorieten op dit moment. Na alle positieve reacties op seizoen 3 werd al snel bekendgemaakt dat er nog een vierde seizoen onderweg is! Wanneer die precies komt weten we alleen nog niet. Maar er zijn andere dingen die we wél al weten! Dit is alles dat je moet (en kan) weten over het vierde seizoen van ‘You’.

Alle ins en outs over seizoen 4 van You

De opnames van het vierde seizoen zijn al begonnen! We hoeven dus nog maar heel even geduld te hebben…

 

De cast van seizoen 4

Dat Love niet terugkomt in het vierde seizoen, hadden we wel zien aankomen aangezien ze aan het einde van het derde seizoen komt te overlijden. Maar waarschijnlijk zal Marienne – dat meisje uit de bibliotheek – wel weer terugkeren: Joe ging namelijk naar Parijs om haar te zoeken, remember? 

Daarbij zal Lukas Gage (beter bekend als Tyler uit Euphoria) ook in het seizoen te zien zijn! Hij speelt de rol van Adam, de jongste zoon van een rijke magnaat. Hij zal heel veel drama naar de show brengen! *grabbing popcorn*

Ook gaan er geruchten rond dat Ellie weer terugkomt! In seizoen twee vertelde ze namelijk tegen Love dat als haar filmcarrière niet zou werken, ze naar Parijs zou gaan voor een kookschool. 

Daarnaast kunnen we verwachten dat Joe’s zoon Henry terugkeert in het nieuwe seizoen. Ondanks hij nu natuurlijk bij de oude buren van Joe woont, heeft zijn zoon een grote rol die best wel belangrijk is. Verder is het nog afwachten wie we allemaal terug gaan zien, wie nieuw zijn en wie dit seizoen weten te overleven!

De verhaallijn

Over wat er daadwerkelijk in de serie gaat gebeuren weten de makers nog goed geheim te houden. De serie is namelijk gebaseerd op de boekenserie van Caroline Kepnes maar die boekenserie is driedelig. Aangezien dit het vierde seizoen is moeten de producenten de verhaallijn dus zélf helemaal bedenken! Er wordt door fans gespeculeerd over een crossover tussen You en Emily in Paris! Hoe gaaf zou dat zijn? Echter is er nog niks bevestigd. Volgens showrunner Sera Gamble brengt dit seizoen ”nieuwe, duistere facetten van de liefde” met zich mee!

 

Release datum

Via Instagram maakt de producent van You bekend dat de opnames officieel zijn begonnen! Wanneer het daadwerkelijk op Netflix komt weten we alleen nog niet. Tot nu toe kwamen de nieuwe seizoenen telkens in het najaar 🙂 Wij houden in ieder geval onze ogen open en fingers crossed voor het einde van 2022! 

View post on Instagram
 

Bron: VogueBeeld: You | Netflix