Celebs

OMG: Gaby en Niek weer samen gespot!

Wow, we go way back. Het lijkt alweer zolang geleden dat Gaby Blaaser onze Nederlandse Bachelorette was. Veel mannen probeerde het hart van Gaby voor zich te winnen, onder andere Niek Marijnissen. Helaas ontstond er toen geen échte liefde, maar de twee zijn wel onlangs weer samen gespot. Zou er dan toch nog iets opgebloeid zijn? 

Lees ook: Wordt Temptation’s Rosanna de nieuwe Bachelorette?!

Gelukkig in de liefde

In 2020 streden er achttien mannen om de liefde van Gaby. Vele dachten dat Gaby zou eindigen met Niek, maar helaas ging haar laatste roos toen naar Joey, en bleef Niek achter met een gebroken hart. Een paar jaar later zijn de twee afzonderlijk van elkaar gelukkig in de liefde. Maar is het dan nu niet ongemakkelijk tussen die twee? Nope, zo te zien niet!

Samen voetballen

Gaby deelde via haar Instagram verhaal dat zij en Niek samen hadden afgesproken voor een sportieve middag. De twee gingen samen een balletje te trappen. “Tja, De Bachelorette was het niet. Maar laten we gewoon gezellig samen een potje voetballen”, zegt Niek in de video. “Ja, we zijn er ook best goed in”, zegt Gaby daarna.

Het lijkt erop dat Gaby en Niek het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden. Ondanks hun verleden is het dus helemaal niet awkward. “Even gezellig weer met Niekie, even bijkletsen en voetballen”, vult Gaby aan. 

Lees ook: OMG! Fabrizio gespot met deze oud-Bachelor deelneemster

Nieuwe relaties

Je zou denken dat er misschien een adertje onder het gras zit, maar nee; helaas geen scoop. De twee zijn niet verliefd. Niek heeft namelijk de liefde gevonden bij Joan Pronk. En ook Gaby heeft sinds een tijdje een relatie. Vorige zomer werd bekend gemaakt dat zij smoorverliefd is op personal trainer Danny Volker. Cute!

Bron: GraziaBeeld: MSN

Must reads 👀