News

In shock door de looks van André: dít is de reden!

Roos-Sanne

Volkszanger André Hazes komt vaak in het nieuws, maar meestal omdat hij weer gespot zou zijn met een nieuwe vrouw. Deze keer is het iets anders. Remember die foto van de Holland Zingt Hazes concerten waarop André er zo ongezond uitzag? Zijn moeder, Rachèl Hazes, heeft ons nu eindelijk duidelijkheid gegeven.

Dit is de reden dat André er vermagerd uitzag tijdens de Holland Zingt Hazes concerten

Een tijdje geleden ging de foto waarop André Hazes flink vermagerd te zien was helemaal viral. Mensen speculeerden over een mogelijke terugval omtrent zijn drank en drugs verleden; hieronder delen wij het echte verhaal…

 

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes is het jaarlijkse concertenevenement waarop veel bekende Nederlandse zangers en zangeressen de liedjes van André Hazes (Sr.) zingen, als een eerbetoon en herdenkteken aan de overleden volkszanger. Ook dit jaar vond het evenement weer plaatst. André Hazes (Jr.) zong dit jaar voor het eerst niet mee, maar zijn zus Roxeanne wel. 

 

Viral foto

Waar hij zelf niet op het podium stond, was hij wel gewoon in de zaal aanwezig bij de concerten. Er werd dan ook backstage een foto van hem en Chahid Charrak (Dutch Performante) gemaakt. Fans schrokken alleen flink van het uiterlijk van André. Waar die eerst een gespierde hunk was, is hij nu een vermagerde man geworden. Veel mensen maakten zich zorgen dat André aan de drank en drugs zat, maar Rachèl vertelt nu het echte verhaal. 

\

 

Roddels ontkracht

Rachèl Hazes ontkracht de roddels over een eventuele terugval aan Story: ”Hij is nu herstellende van corona en daar bovenop kreeg hij een zware griep”, vertelde ze. ”Daarom zag hij er bij Holland zingt Hazes zo anders uit. En hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder.” Makes sense, right?

 

Maar dat is niet de enige roddel die de moeder heeft ontkracht! Er gaat namelijk al een tijdje een gerucht dat André en Monique weer samen zouden zijn, maar ook hier heeft ze duidelijkheid over gegeven. ”Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen. Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat,” is wat ze erover vertelde. Het lijkt er dus op dat alle drama tussen André en Monique eindelijk verleden tijd is. 

Bron: Story

Must reads 👀