Celebs

Dit zijn alle exen van Juultje Tieleman

De knappe influencer Juultje Tieleman kennen we oorspronkelijk van haar relatie met YouTuber Gio Latooy. Maar sinds hun breuk heeft haar leven niet stilgestaan: zelf is ze nu ook heel actief op social media en heeft ze zichzelf ontpopt tot online creative. Nu Juultje net haar relatie met Koen heeft bevestigd, zijn wij wel heel benieuwd geworden naar de gelukkigen die hem voor waren… 

Met deze jongens heeft Juultje Tieleman een relatie gehad

Dit zijn alle exen van Juultje Tieleman voor jou op een rijtje: 

 

Gio Latooy

Juultje en Gio hebben in augustus van 2016 hun relatie officieel bekendgemaakt. De twee zijn best lang samen geweest; met wat ups and downs hier en daar. Zo kwam er in 2017 voor het eerst een einde aan hun relatie, waarna ze het nog een paar keer hebben geprobeerd. Zo kondigden ze zelfs in een video online aan dat ze weer samen waren. Helaas was het niet blijvend, en hebben ze eind 2018 toch écht definitief een punt achter hun relatie gezet.

 

Rijk Hofman (?)

Het is je vast niet ontgaan: de geruchten in 2020 over de relatie tussen Juultje en Rijk Hofman. Maar helaas: geruchten zijn niet altijd waar. Ondanks het feit dat de twee nooit hun relatie bevestigd hebben, werden ze wel héél veel samen gespot. Mensen denken dus nog steeds dat de twee misschien in het geheim een relatie hebben gehad! Guess we will never know… 

 

Don de Jong

Vorig jaar werden YouTuber Don de Jong en Juultje wel héél vaak intiem gespot. Hoewel ze zelf nooit iets hebben gezegd over hun relatie, was het voor ons wel duidelijk dat er iets tussen die twee speelde! Helaas gingen alweer snel speculaties over de breuk de ronde toen Juultje een foto op haar Instagram Stories had geplaatst waarop ze huilend te zien was. ”Als alles tegenzit en dingen lopen niet zoals je hoopt en er nare dingen gebeureZin, weet dat je dan niet alleen bent. Laat je emoties toe, je hebt ze voor een reden”, schreef ze erbij. Sad!

 

The Lucky One: Koen van Heest

Op dit moment is Juultje helemaal in love met Koen van Heest. Ze waren, voordat ze hun relatie zelf online bevestigd hadden, al meerdere keren samen gespot. En heel intiem ook: ze zouden namelijk samen in Parijs, de stad van de liefde ;), en op skivakantie zijn geweest! Ondanks het feit dat dit nieuws vers van de pers is, lijken ze dus al wel langere tijd official te zijn. Cute!

Must reads 👀