Beauty

Trendalert! Oranje blush is het he-le-maal!

YES! Oranje blush is helemaal in! Niet omdat het bijna Koningsdag is, maar omdat het je wangen prachtig laat stralen. Dus kan jij wel een glow gebruiken, grijp dan niet naar die rode blush, maar ga voor een oranje tint.

Lees ook: Nog geen plannen met Koningsdag? Dit is waar alle feesten per stad zijn

Orange cheeks

De natural-look is razend populair. Roze wangetjes zijn natuurlijk mooi, maar wij zien toch vooral de oranje tinten terug komen deze lente. Dus ook voor blush! Dit zag je al eerder terug op de catwalk waar oranje de boventoon voerde. Van een subtiele blush op de wangen tot aan knal oranje ogenschaduw: we like! 

Je hebt heel veel verschillende soorten ‘oranje-blush’ want voor iedere huidsondertoon heb je een tint die het beste tot zijn recht komt. Met de onderstaande tips weet jij straks hoe je deze lente met de juiste shade de deur uit kan.

Een lichte ondertoon

Heb jij een lichte ondertoon? Dan heb je kans dat een oranje ondertoon al gauw too much wordt. Toch is er ook voor jou een manier dit op te lossen. Neem een zacht oranje kleur! Denk aan abrikoos-oranje of meer een perzik kleurtje. You go girl!

Een medium ondertoon

Met een medium ondetoon is de oranje blush helemaal perfect voor jou! De zonsondergang oranje-tinten passen het beste bij jouw huid waardoor je een prachtige natural glow krijgt!

Een donkere ondertoon

Jij hoeft niet flink te poederen om je wangen meer op te laten vallen. Een veegje met een manderijn-kleurige oranje blush moet genoeg zijn om jou te laten stralen! Happy new you!

Bron: Marie ClaireBeeld: Instagram @leoniehanne

Must reads 👀