Films & Series

OMG: hoe kan iedereen dit detail van het nieuwe seizoen van Bridgerton gemist hebben?

Roos-Sanne

Het nieuwe seizoen van Bridgerton staat nog maar net op Netflix, maar nu al worden er aan de lopende band tal van kleine, hilarische details in de afleveringen gespot! Hoewel we druk bezig zijn met zoeken, zijn ze nog lang niet allemaal gevonden. Dit is er weer zo eentje die iedereen – ja, ook jij dus – volledig heeft gemist!

Dit detail in Bridgerton heeft iedereen gemist

Eerlijk is eerlijk; ons was het ook niet opgevallen, tot we dit ineens op Twitter zagen!

 

Driehoeksverhouding

De zussen Edwina en Kate Sharma zijn dé hoofdrolspeelsters van het nieuwe seizoen. Edwina is gelukkig met haar verloofde Anthony Bridgerton, en (Spoiler) in een van de afleveringen gaan ze zelfs trouwen! Maar ondanks het feit dat Edwina en Anthony perfect bij elkaar lijken te passen, wordt Anthony toch verliefd op haar zus Kate. 

 

De bruiloft

Tijdens de bruiloft hebben de makers van Bridgerton dan ook een geweldig detail toegevoegd. Op hun trouwdag komt Edwina er namelijk voor het eerst achter dat Anthony verliefd is op haar zus. Dit gebeurt op het moment dat Anthony bukt om de armband op te pakken die Kate heeft laten vallen. De twee zitten knielend tegenover elkaar, en het is echt zo’n ”are we about to kiss right now?” momentje. Maar wat je waarschijnlijk niet aan deze scène is opgevallen, is dat de sluier van Edwina die de twee van elkaar scheidt, net zoals in het echte leven! Dit detail in het nieuwe seizoen van Bridgerton had jij nog niet op die manier gezien, hé?

View post on Twitter

Bron: BeautifyBeeld: Bridgerton