Lifestyle

Dit zijn de BIZARSTE 1 april grappen van 2022

Oei, het is weer zover. Het is 1 april. De dag waarop je moet uitkijken dat er geen plakband op de deur is geplakt en er niets in je schoenen is gedaan. Hebben je collega’s een gekke mededeling? Neem alles met een korreltje zout want op deze dag weet je maar nooit wat echt of nep is. Wij mensen zijn erg goed in het bedenken van grappen, maar bedrijven kunnen er ook wat van. Wij zetten dan ook graag op een dag als vandaag de meest hilarische 1 april grappen van bedrijven uit 2022 op een rijtje!

1 april, kikker in je bil

Bedrijven komen soms in de loop van 1 april met de gekste dingen. Vaak zijn ze te goed om waar te zijn, maar als je er achter komt dat iets toch een grapje blijkt te zijn ben je soms best teleurgesteld. Ook de volgende bedrijven kwamen op goeie 1 april grappen.

Lees ook: Deze pizza bitterballen móét je proeven

Party Hotdogs

Eerlijk, deze vind ik zo slecht nog niet. De sfeermaker van elk feestje, de hema hotdog! Zou het niet geniaal zijn als aan het einde van 1 april blijkt dat dit echt binnenkort in de schappen ligt?

Gekke chips smaken van Lays

In de supermarkt zouden binnenkort deze nieuwe chips smaken van Lays te vinden zijn: ‘Patatje Mayo’ & ‘Frietje satésaus’. Spionen zeggen ze al in de winkel gezien te hebben, maar wij denken daar heel anders over. Eerst zien, dan geloven!

View post on Instagram
 

Hapje gras

Nou, klinkt dit niet heerlijk? Een hapje gras? Iel! ‘Beemster Kaas’ komt met een kaas met écht gras erin. Nou ons niet gezien. Die hashtags maken hem wel, hahaha!

View post on Instagram
 

Flink pakt flink uit

Flink heeft dit jaar ook een creatief idee. Zij vinden dat iedereen recht heeft op een baan en zetten nu ook oudjes aan het werk. Het kan zijn dat je bestelling later binnenkomt, maarja ze worden dan ook wel bezorgd per scootmobiel.

View post on Instagram
 

 

Bron: The Best Social MediaBeeld: Netflix