News

BREAKING NEWS: Juultje Tieleman is officiëel van de markt!

Er gingen al langere tijd geruchten rondom de potentiële relatie tussen Juultje Tieleman en YouTuber Koen van Koen van Heest. De twee zijn namelijk al eens samen gespot in Parijs, en zelfs een keer zoenend op een huisfeestje tijdens oud en nieuw. De geruchten werden echter nooit bevestigd, maar daar lijkt nu eindelijk (!) verandering in te zijn gekomen met een spicy foto…

Relatie Koen en Juultje

Koen en Juultje zijn dus hoogstwaarschijnlijk al een tijdje aan het daten. Wel heeft Koen vaker hints gegeven naar zijn relatie met Juultje. Zo laat hij in ‘538 Release Reacties’ weten dat het goed gaat met zijn liefdesleven en dat hij het ‘reuze’ naar zijn zin heeft. Op de vraag: ‘Wat is je type’ reageert Koen: “Witte Airforces, spijerbroek, lange jas, muts en een waterflesje”, terwijl hij naar Juultje kijkt die naast hem zit.

Nu lijkt de relatie tussen de twee toch echt officiëel bevestigd te zijn; finally! Koen heeft een foto op zijn Instagram Instagram stories gedeeld, waarbij Juultje en hij samen zoenend te zien zijn. Juultje was getaged. “I love you“, stond er bij de foto.

Zo fijn dit happy love news! Wij vinden het mega leuk voor het kersverse liefdeskoppel, en wensen ze al het geluk van de wereld toe.

Beeld: juultjetieleman

Must reads 👀