Celebs

OMG! Fabrizio gespot met deze oud-Bachelor deelneemster

Fabrizio lijkt het maar druk te hebben met alle dames om zich heen. Het Belgische seizoen van De Bachelor is nog niet eens afgelopen en hij is nu al meermaals gespot met nieuw vrouwelijk schoon. En daaronder vallen geen deelneemsters van afgelopen seizoen die hebben gestreden om zijn laatste roos! Fabrizio heeft namelijk een erg leuk avondje gehad met een een oude bekende van ons… 

Lees ook: Grote plottwist in een nieuwe Bachelor aflevering

Fabrizio gespot met een EOTB’er

Waar het in De Bachelor lijkt dat Fabrizio steeds meer gevoelens ontikkelt voor de dames, verdwijnt onze hoop dat hij in de laatste aflevering happily in love vertrekt met een van hen als sneeuw voor de zon na het horen van onderstaande roddels. Fabrizio is laatst namelijk gespot met oud-Ex On The Beach deelneemster Olivia! De twee waren samen onderweg naar Antwerpen. Olivia deelde op haar Insta story een foto met een roos erbij. Om vervolgens de story gelijk weer te verwijderen. Weird!  

Als je denkt dat het daar bij blijft, heb je het mis. De Bachelor is namelijk opnieuw gespot met een vrouw. Deze keer was het niet Olivia. En ook geen Bachelor deelneemster, alhoewel…

Oud-Nederlandse Bachelor deelneemster

Niemand minder dan Roos is de dame met wie Fabrizio onlangs is gespot. Roos kennen wij van het afgelopen Nederlandse seizoen van De Bachelor waar zij in 2021 de liefde zocht bij Bachelor Tony Junior. Helaas zonder succes, want na een paar afleveringen werd ze zonder roos (haha) naar huis gestuurd. Dat Roos een zwak heeft voor Bachelor’s is nu wel duidelijk. Fabrizio en Roos zijn namelijk samen gespot op date in Rotterdam waar ze een hotelkamer zouden hebben geboekt om te overnachten. Wel gingen de twee apart van elkaar ontbijten, zodat het niet opviel dat ze daar samen waren.

Lees ook: We kunnen de Belgische Bachelorette met déze dame nu ook in Nederland kijken

Wat de toekomst brengt is nog even afwachten. Wel wordt het type van Fabrizio ons steeds duidelijker; blond en ex-deelneemster van een reality show. Afin, zolang Fabrizio gelukkig is, zijn wij dat ook!

Bron: LifeofYvonneBeeld: Instagram

Must reads 👀