Fashion

De oversized blouse is BACK & klaar voor de lente!

YES! Je leest het goed: De oversized blouse is terug van weggeweest, en is daarmee meteen DÉ fashioncatch van aankomende lente. Meevaller: hij ligt hoogstwaarschijnlijk al gewoon in je kast (of in die van je vader) op jou te wachten! 

De oversized blouse maakt je look vrouwelijk & comfortable; winning!  

Afgelopen zomer lag de nadruk nog op het accentueren van onze vrouwelijke vormen door het dragen van deze fashionable zomertops. Nu de eerste zonnestralen ons kikkerlandje weer hebben bereikt, gaan wij deze lente voor een balans tussen comfort en stijlvol met de oversized blouse als echte eye-catcher! De oversized blouse is een eeuwige klassieker die we vaak al hebben zien komen en gaan. Dit voorjaar mag die eindelijk weer officieel uit de kast getrokken worden en vormt het dé basis van jouw lievelings lente look. Daarnaast zit het ook nog eens hartstikke lekker! 

Zo style jij de oversized blouse

En dan is natuurlijk de vraag: “hoe oversized moet de oversized blouse zijn?” Waar je wilt voorkomen volledig te verzuipen in de blouse, is het toch wel echt aan te raden de blouse 3 à 4 maten groter te kopen dan jouw eigen maat is. Een bezoekje aan de mannenafdeling is anders ook een suggestie! Hier scoor je binnen no-time de perfecte parel die jouw oversized lookje compleet maakt. De kracht zit hem vervolgens in het perfect stylen van jouw outfit! Zo kan je ervoor kiezen een deel van de blouse in je broek te stoppen, een kort rokje met hoge boots eronder te knallen of zelfs de baggy-look te ownen en een oversized jeans eronder te dragen. 

 

View post on Instagram
 

 

Tip: om helemaal trendy voor de dag te komen, vergeet niet ons artikel over dé kleurtrends van deze lente/zomer erbij te pakken. Zo weet je zeker dat je tijdens het shoppen de juiste kleur kiest! 

Dus waar wacht je nog op? Trek die te grote blouse uit de kast en paradeer als een van de eerste in deze nieuwste lente trend! 

Bron: ELLEBeeld: Instagram @frederiqueligtvoet