Lifestyle

Hilarische websites om te bezoeken als je je verveelt

hilarische-websites

De zondag is aangebroken. Misschien heb jij wel een drukke planning voor vandaag, maar het kan ook zo zijn dat je je stierlijk verveeld. Voor de mensen die geen idee hebben wat ze vandaag moeten doen: geen paniekWij hebben namelijk een lijstje voor je met de grappigste websites van het internet!

De leukste website om verveling tegen te gaan

Het is de hoogste tijd dat jij je laptop openklapt en eens lekker gaat browsen. Want wij hebben het internet voor jou afgespeurd naar de grappigste websites! Dus lees lekker verder en take notes!

Lees ook: OMG: de fijnste mobiele provider verkoopt nu ook smartphones

Draw stickman

Verveel jij je zo erg dat je ten einde raad bent? Dan moet je zeker deze website openen. De naam zegt het eigenlijk al: Draw Stickman. Je kan je eigen poppetje tekenen, die vervolgens tot leven komt om een avontuur te beleven. Nou, klinkt best schattig, toch?

Eel slap

Dit is echt de meest nutteloze site ever! Mocht je je agressie kwijt willen kan dat zeker bij deze website. Je kan hier letterlijk een man slaan met een aal! Ja je leest het goed, een aal. Zo’n glibberig vis, weet je wel?

Trypap

Zijn jou wachtwoorden ook altijd zo bagger slecht? Dan moet je eens naar de site Trypap. Deze hilarische website geeft jou op een passief-agressieve manier inzichten in de realiteit en raadt je aan een nieuw wachtwoord te kiezen. Wat je kan verwachten: ‘Dont come crying to me when you’re hacked’. Hilarisch toch?

Awkward family photos

Dit is één en al awkwardheid. De foto’s zijn echt heel cringe, maar tegeliijkertijd heel grappig. Het beste is om deze webiste gewoon zelf te bezoeken en je eigen mening er over te geven.

Hacker Typer

Altijd al eens een echte hacker willen zijn? Dat kan nu! Deze website lijkt vrij realistisch to be honest

Crouton.net

Één ding is zeker… deze website zegt waar het op staat.

Pointerpointer

Hey jij daar, niet wijzen! Dit is echt een onwijs grappige website, maar opnieuw zo nutteloos. Probeer het zelf maar uit. Zet je cursor op een willekeurige plaats op het scherm en houdt stil. En tadaaa… een vinger!

Nou als deze websites niet werken tegen je verveling weet ik het ook niet meer. Of verveel je je nu juist nog meer?

Lees ook: Deze 7 functies van Spotify ken jij sowieso nog niet

Beeld: Netflix