Films & Series

Deze 4 films en series met Lily Collins wil je kijken

Lily Collins is één van onze favoriete actrices op dit moment. Nu is ze heel bekend van Emily in Paris, maar waarschijnlijk kende jij haar al wel. Heb jij al haar films al gebinge watched? Zo niet, wij zetten haar 4 beste films en series voor jou op een rijtje!

Dit zijn de 4 beste films en series met Lily Collins

Dan kan jij dit weekend even lekker ongestoord binge watchen. Graag gedaan! 😉

Love, Rosie (2014)

Misschien is dit wel dé film waardoor jij Lily Collins kent. De film vertelt het verhaal van Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin). De twee zijn beste vrienden, en hebben ook nog eens veel romantische spanning onderling. Het lijkt het perfecte liefdesverhaal, totdat Alex overseas verhuist naar Amerika, en Rosie in Engeland achterblijft. Ze proberen hun vriendschap in stand te houden, maar dit blijkt moeilijker dan ze dachten… Dit is dé perfecte romantische film met alle nodige drama en komedie om helemaal bij weg te zwijmelen!

Watch on YouTube

Lees ook: Deze 5 films met Leonardo DiCaprio wil je zien

To the Bone (2017)

De twintigjarige Ellen (Lily Collins) strijdt al jaren tegen anorexia, maar niks lijkt te helpen. Het is zelfs zo erg dat ze gestopt is met school. Doordat haar ouders niet meer weten wat ze moeten doen, sturen ze haar naar een speciale arts. Ze wordt dan overgeplaatst naar een woongroep, waar ze op een onconventionele manier wordt behandeld. Op die groep leert ze mensen kennen die in hetzelfde schuitje zitten als zij. 

Watch on YouTube

Extremely Wicked, Shockinly Evil and Vile (2019)

(True) Crime fans, opgelet! Deze film móét je zien. De film vertelt het verhaal van Liz Kendall (Lily Collins), een alleenstaande moeder, die verliefd wordt op Ted Bundy (Zac Efron). Al snel gaan ze samenwonen en wordt hij de stiefvader van haar dochter. Niet veel later beginnen vrouwen vermist te raken en worden ze vermoord aangetroffen. Wanneer Ted Bundy schuldig bevonden wordt, ontkent Liz jarenlang dat hij er iets mee te maken had. Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen!

Watch on YouTube

Lees ook: Kijktip, deze films met Lupin-acteur Omar Sy móét je gezien hebben

Emily in Paris (2020)

Deze was te verwachten, toch? De iconische serie gaat over de Amerikaanse Emily (Lily Collins), die voor haar werk naar Frankrijk gaat. Dit gaat alleen nog niet zo soepel als ze zich had voorgesteld: de mensen op haar werk accepteren haar niet helemaal, het vrienden maken blijkt nogal lastig en ze gaat door een enorme romantiek-rollercoaster! Als je deze serie nog niet hebt gekeken, waar wacht je nog op?!

Watch on YouTube

Must reads 👀