Beauty

Deze make-up trend moet jij uitproberen volgens je sterrenbeeld

Roos-Sanne

2 van onze favoriete dingen: beauty en astrologie! Hoe amazing dat je sterrenbeeld je kan vertellen welke make-up trend perfect bij je past. Want zeg nou zelf; met al die uren voor de spiegel staan is het soms ook wel eens leuk te experimenteren met iets nieuws! 

Dit is de make-up trend die jij moet uitproberen volgens je sterrenbeeld

En wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet: 

Ram

Jij houdt wel van het nemen van een risicootje! Daarom is een kleurrijke oogschaduw of eyeliner perfect voor jou om te proberen. Plus: het is helemaal trendy dus je zult er super hip bijlopen. Wat wil je nog meer?

 

Stier

Graphic eyeliner schreeuwt jouw naam! Je móét het eens proberen. Wedden dat je helemaal verliefd wordt? Alleen niet ons de schuld geven als je nu elke ochtend te laat komt omdat je eyeliner niet meewerkt ;).

 

Tweelingen

Blush: more is more. Sommige mensen zijn niet zo van de heftige blush, maar bij jou zal het geweldig staan. Hoe meer blush, hoe beter!

 

Kreeft

Bodyglitter is iets wat jij écht moet proberen. Het geeft je lichaam die healthy glow die zo mooi is in de lente, en het accentueert je beste features. Heb jij bijvoorbeeld mooie, gedefinieerde sleutelbenen, of afgetrainde abs? Lichaamsglitter accentueert dat, en laat het nog meer poppen!

 

Leeuw

Coral, coral, coral! Koraalkleur is he-le-maal hot deze lente. En omdat jij als Leeuw heel creatief bent, kan jij hier vast een mooie look mee maken! Daarnaast brengt deze kleur jouw vurige karakter naar boven. Win-win!

 

Maagd

Dit is niet per se een ”make-up trend” die jij moet proberen, eerder een skin care trend. Namelijk de dewy skin. Wedden dat deze natuurlijke look jou helemaal laat stralen? No pun intended!

 

Weegschaal

Donkere lippenstift schreeuwt jouw naam! Het is charmant en verleidelijk; net als jijzelf! Die donkere lipkleur ga jij so-wie-so helemaal rocken.

 

Schorpioen

Een bold lash is helemaal jouw ding. Jij houdt er wel van om op te vallen en een risico te nemen, dus jij zal grote, opvallende nepwimpers met alle zelfvertrouwen dragen! En het staat je ook nog eens helemaal geweldig ;).

 

Boogschutter

Een Boogschutter kleurt niet netjes binnen de lijntjes, toch? Jij houdt ervan om buiten je comfort zone te stappen en kiest een stoere look altijd boven een brave, basic look. Een smokey eye is daarom all you need! 

 

Steenbok

Heb jij de 00’s wenkbrauwen op TikTok al gezien? Ze zijn nu helemaal trendy, en zouden jou geweldig staan! Probeer het een keertje uit, maar epileer niet meteen alles weg! Dan doet het er langer over om terug te groeien, en in het ergste geval groeit het helemaal niet terug. Oppassen geblazen!

 

Waterman

Lipgloss is jouw tweede naam! Ren naar de winkel om alle kleuren en formules te halen want jij móét met de glossy lips trend meegaan. Wil je het nou iets meer buiten je comfort zone zoeken? Probeer dan eens de glossy look, dan heb je niet alleen glimmende lippen, maar ook glanzende ogen en jukbeenderen met een healthy glow.  

 

Vissen

Jij bent heel dromerig, dus wat past daar nou goed bij? Mooie, kleurrijke glitteroogschaduw natuurlijk! Maak die make-up dromen waar, en probeer deze mooie look eens.

Ga jij het advies opvolgen en deze trend uitproberen? Stuur ons dan vooral het resultaat via Instagram!

Bron: Beautify