Lifestyle

Dit is je kans: je kan nu auditie doen voor de Walibi Fright Nights

Roos-Sanne

Walibi Fright Night is één van de engste avonden van het jaar. Al die engerds en monsters in afgrijselijke kostuums die achter je aan rennen, no thank you! Of ben jij er juist een fan van? Anyways, het is dan wél weer leuk om anderen de stuipen op het lijf te jagen. Dit is je kans, want je kan nu auditie doen voor de Walibi Fright Nights!

Er staat een vacature online voor de Walibi Fright Nights

Als jij het heerlijk vindt om je moeder, broertje, zusje of wie dan ook te laten schrikken, is deze vacature geweldig voor jou!

De vacature

Als je reageert op de vacature, ga je auditie doen voor twee verschillende dingen. Op basis van je performance kijken ze dan welke rol bij je past. Kom je bij de Fright Nights terecht, en moet je met een kettingzaag achter iemand aanrennen? Of kom je bij de Spooky Days terecht? De Spooky Days is de Halloween-versie van Walibi, maar dan voor kinderen. Dit jaar zoeken ze extra veel mensen die auditie komen doen, omdat ze vorig jaar door personeelstekort het spookhuis dicht moesten doen. Eind april/begin mei beginnen de audities, dus geef je nog snel op!

Voorwaarden

Als je dit baantje wilt krijgen, hoef je geen acteerervaring te hebben, zolang je maar een beetje geloofwaardig overkomt en je genoeg energie hebt! De enige voorwaarde is wel dat je ouder dan 18 moet zijn. Ben je nu nog geen 18, maar word je vóór 1 oktober 2022 wel 18? Dan mag je je alsnog opgeven! Natuurlijk is het ook belangrijk dat, als je bij de Spooky Days komt, je goed met kinderen om kan gaan. Maar daar zullen de mensen van de casting wel op letten!

Klik hier om je op te geven!