Beauty

Deze haarkleuren zijn he-le-maal in deze lente

Roos-Sanne

Yes, baby! De lente is begonnen! En een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe trends… Van de leukste rokjes tot de mooiste haarstijlen, noem het maar op. Zo zijn er dus ook bepaalde haarkleuren die je je haar wel – of niet – wil verven deze lente. Deze kleuren wil jij je haar so-wie-so verven!

Deze kleuren wil jij je haar verven deze lente

We hebben ze al gezien op onze favoriete celebs, and we’re digging it! 

Golden blonde

Blond wordt natuurlijk altijd al als een prachtige haarkleur gezien. En terecht! Dit voorjaar gaan we het goudblonde heel veel terugzien. Een lekker, zomers kleurtje die dus perfect past bij het mooie weer dat ons – hopelijk – te wachten staat!

Louis Vuitton brunette

Huh, Louis Vuitton haar? Ja! We hebben het dan over een hele mooie, warmbruine coupe. Ook belangrijk: glanzend haar! Natuurlijk hoort dat niet bij de kleur, maar de Vuitton-coupe is pas af als je haar glanst!

Strawberry brown

Strawberry blonde kennen we inmiddels wel, dus nu is het tijd voor de brunette-versie! Eigenlijk is het hetzelfde idee, maar dan voor de brunettes. Een supermooie warmbruine kleur, met een rood roze gloed er doorheen. We’re obsessed!

View post on Instagram
 

Blonde balayage

Een mooie balayage is al superlang helemaal hot, dus ook dit voorjaar blijven we de look rocken! Het geeft je gewoon nét die frisse, zomerse look die we allemaal proberen te bereiken.

De variatie op zwart

Eerlijk gezegd weten we hier niet echt een naam voor. We weten alleen dat Dua Lipa de look he-le-maal rockt! De basis van je haar is zwart, maar er worden meerdere kleuren in gebruikt, waardoor je haar meer dimensie heeft. Denk dus aan donkerbruin er doorheen. Het maakt de look gewoon nét iets zachter!

View post on Instagram
 

Bron: Beautify