Celebs

Dit zijn alle exen van de broertjes Hofman op een rijtje

exen-broertjes-hofman

De broers Rijk en Sam Hofman kennen we natuurlijk allemaal als de jongere broers van presentator Tim Hofman. Sinds een tijdje timmeren ze zelf ook aardig aan de weg en hebben ze de mega populaire podcast BROERS. Naast het feit dat deze jongens onwijs creatief zijn, zijn ze ook nog eens superknap, maar wie zijn de exen an de broertjes Hofman?

Dit is de ex van Tim Hofman

Hottie Tim Hofman heeft niet zoveel exen, eentje maar, om precies te zijn.

Tim heeft een relatie gehad met Kim Smeekes. Deze knappe blondine is regisseur bij BNN. De twee hebben in 2013 een relatie met elkaar gehad, maar zijn inmiddels exen. Toch hebben Tim en Kim nog altijd goed contact. Zo heeft Kim mee geholpen aan ‘Spuiten En Slikken Op Reis’. Daar dook Tim in de wereld van drugskartels in Mexico.

Nu is Tim ruim vijf jaar samen met Lize Korpershoek. Al ging deze relatie niet zonder slag of stoot. In Tim zijn dichtbundel ‘Grappig jammer’ spreekt hij openhartig over de korte breuk met Lize. “We hadden een gesprek over waar we stonden en zij wilde een keer proberen hoe het was om met een vrouw te zijn. Daten met een vrouw, naar bed met een vrouw, kijken of daar liefde uitkomt. Ze wist ook niet of ze nog terug zou komen’.” Heftig! Nu zijn de twee alweer een tijdje gelukkig samen.

View post on Twitter

Dit is de ex van Rijk Hofman

Het lijkt erop dat Rijk na een tijdje weer single is. Dit liet hij ongeveer een jaar geleden weten in de podcast. Wat we ook weten is dat Rijk vooral op dames met bruine lokken valt! Zijn ex is dan ook – surprise, surprise – een brunette. Rijk heeft een enige tijd een relatie gehad met Nikki Wilde, maar helaas is het dus alweer een tijdje uit tussen de twee.

Rijk vertelt regelmatig in zijn YouTube video’s dat het hem allemaal niet meezit en dat het echt wel weer tijd is voor een nieuwe vriendin. Nou ladies, slide in zijn DM!

Lees ook:
OMG! Gaat Rijk Hofman zich identificeren als vrouw?

Dit is de ex van Sam Hofman

Sam is bekend geworden door zijn deelname aan het programma ‘Holland’s Next Top Model’. Nu heeft hij samen met zijn broer Rijk de podcast BROERS en ze gaan als een speer. Hierin is vorig jaar boven water gekomen dat Sam ooit een relatie heeft gehad met – hou je vast – Sarah van Soelen! Of je het een echte relatie kan noemen is nog maar de vraag. De twee hadden ergens in groep drie een relatie van, jawel, drie dagen! Sam laat weten dat Sarah hem keihard gedumpt heeft via de e-mail.

Hoe het echte verhaal ging kan je lezen in deze post:

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram