Films & Series

Bridgerton alweer uitgekeken? Deze 3 series vind je dan sowieso ook leuk

Het tweede seizoen van de serie Bridgerton staat nog maar net op Netflix, maar ons kennende hebben we die zó uitgebinged. Tja, zodra je het hebt uitgekeken, moet je natuurlijk aan iets nieuws beginnen. Deze 3 series lijken enorm op Bridgerton, en zijn dus perfect als rebound serie voor tijdens het wachten op het derde seizoen!

Deze 3 series moet jij kijken als je een Bridgerton-fan bent

Krijg jij ook geen genoeg van de royalty, drama en steamy scènes? Dan zijn deze 3 series perfect om te kijken wanneer je Bridgerton uit hebt!

1. Outlander

Outlander lijkt op één manier heel erg op Bridgerton: de hete scènes! De serie gaat over Claire Randall, een verpleegster in de Tweede Wereldoorlog. In 1945 gaat ze op huwelijksreis met haar man, maar voor hem is het meer een soort zoektocht naar antwoorden over zijn vader. Wanneer Claire op een gegeven moment in haar eentje planten gaat bekijken, hoort ze een geluid. Zodra ze een bepaalde steen aanraakt, reist ze ineens terug in de tijd. Daar ontmoet ze de vader van haar man in zijn jonge jaren. Ze wordt naar een hut gebracht, waar meerdere mannen onderdak krijgen. Daar gaat ze heel wat avontuurtjes beleven ;). Oh, en er zijn ook nog eens 5 seizoenen die je kan bingen!

Watch on YouTube

2. The Gilded Age

Als jij Bridgerton kijkt voor de prachtige jurken en mooie filmlocaties, is The Gilded Age een perfecte serie voor jou! The Gilded Age gaat over Marian Brook, een jonge vrouw die leeft in 1982. Ze krijgt te maken met de hoge verwachtingen van de samenleving, die een grote druk op haar zetten. Vooral omdat ze met veel mensen uit de upper class te maken krijgt, die op haar neerkijken.

Watch on YouTube

3. Never Have I Ever

Als jij helemaal fan was van de Sharma’s in Bridgerton, is Never Have I Ever ook echt iets voor jou! De serie gaat over Devi Vishwakumar, een jong, Indiaas-Amerikaans meisje op de middelbare school. Na het verlies van haar vader kan ze voor een langere tijd niet meer lopen. Zodra ze hersteld is, wil ze er alles aan doen om erbij te horen, en maakt daardoor allemaal – slechte – keuzes. Hoewel rouw en verdriet dus een grote rol spelen, komt er ook veel drama, romantiek en ook een beetje humor in terug! 

Watch on YouTube

Bron: GraziaBeeld: Bridgerton

Must reads 👀