News

Wordt Temptation’s Rosanna de nieuwe Bachelorette?!

Rumor has it dat Rosanna, die we kennen van Temptation Island, de nieuwe Bachelorette wordt! Nadat het inmiddels al twee jaar geleden is dat we van het eerste seizoen met Gaby Blaaser konden genieten, is het wel weer tijd voor een nieuw seizoen, toch? Nou, misschien wordt Rosanna Voorwald wel dé nieuwe Bachelorette!

Dit willen we zien: Rosanna wordt de nieuwe Bachelorette!

”Ik stuur ze allemaal naar huis,” zegt de influencer grappend op haar Instagram Story. Is dat een bevestiging dat zij echt de nieuwe Bachelorette wordt?

Weer vrijgezel

Rosanna kennen we natuurlijk door haar deelname aan Temptation Island. Ze deed mee met haar toenmalige vriend, Niels. Hoewel ze de test niet leken te redden, bleven ze na de opnames tóch samen. Daarna deden ze ook nog een keer mee aan Temptation Island VIPS! En je raadt het al: hetzelfde verhaal gebeurde nog een keer. Ze hebben dan ook een enorm turbulente relatie achter de rug, maar ondanks dat zijn ze nu toch echt uit elkaar. Dat betekent dat ze weer vrijgezel zijn, en daar lijkt Rosanna maar al te graag gebruik van te maken!

Doet Rosanna mee aan de Bachelorette?

Het lijkt erop dat Rosanna op haar Instagram Stories hint dat ze mee gaat doen aan onze favoriete datingshow: de Bachelorette! Ze kreeg namelijk meerdere keren de vraag of zij niet de nieuwe Bachelorette wilde worden. Toen ze zei dat ze dat wel wilde, kreeg ze veel positieve reacties. Toen antwoordde ze daarop met: ”Haha, iedereen is zo enthousiast over het idee dat ik de nieuwe Bachelorette moet worden”. Later zei iemand tegen haar ”Gurl… Word aub de nieuwe Bachelorette, kijkcijfers!!!”. Haar reactie daarop was: ”Hahahaha, ik stuur ze allemaal naar huis dan”. Misschien bedoelt ze het als grapje, maar wij zien een seizoen van de Bachelorette met Rosanna ook wel zitten!

Bron: VerraderlijkBeeld: Instagram

Must reads 👀