News

Baby news! Dee is zwanger

Roos-Sanne

Afgelopen november praatte Dee van der Zeeuw voor het eerst publiekelijk openhartig over het zware jaar dat zij en haar vriend hebben gehad. Nadat ze meerdere keren zwanger probeerde te raken, eindigde het elke keer helaas in een miskraam. Gelukkig komt er na elke zware periode iets moois, want Dee is zwanger! Ze deelt het goede nieuws via Instagram.

Cute: Dee van der Zeeuw is zwanger!

Na een jaar lang tegenslagen gehad te hebben, is er dan eindelijk goed nieuws voor het koppel. Dee en haar vriend Lars Gerbrands zijn zwanger!

Moeilijk jaar

Afgelopen november heeft Dee ons binnengelaten in een heel persoonlijk deel van haar leven: ze vertelde ons voor het eerst over de 3 miskramen die ze had gehad. Ze deelde dat bericht in een emotioneel Instagram-bericht. ”2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden,” schreef ze. ”Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder 1 buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Er vanuit gaande dat het ‘de volgende keer’ wel goed nieuws zou zijn hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden. Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven. ♥️”

Hoop doet leven

Over het laatste stukje in haar emotionele bericht had ze gelijk. Hoop dóét leven! Dee is nu namelijk zwanger! Op Instagram maakte ze het nieuws net bekend. Ze plaatste een foto waarop zij en Lars verliefd naar haar babybump kijken, en eentje van foto’s van de echo! Als caption schreef ze ”September 2022 💗”. Wij zijn heel blij voor the parents to be! Gefeliciteerd, Dee en Lars ❤️.

View post on Instagram
 

Must reads 👀