Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben de meeste aantrekkingskracht

sterrenbeelden aantrekkingskracht

Tussen sommige sterrenbeelden is er nou eenmaal geen aantrekkingskracht. Jammer, maar helaas. Next! Gelukkig zijn er ook sterrenbeelden die juist een enorme aantrekkingskracht tot elkaar voelen! Deze sterrenbeelden hebben namelijk de meeste aantrekkingskracht tot elkaar. 

Ram en Weegschaal

Eigenlijk zijn jullie best wel het omgekeerde van elkaar, maar dat is juist wat jullie zo aantrekt! De charmes van de Weegschaal zijn onweerstaanbaar voor de Ram. En de avontuurlijke edge van de Ram vindt de Weegschaal mega aantrekkelijk! Hoewel het nogal explosief tussen jullie kan zijn, maken jullie het ook altijd weer goed. Jullie houden elkaar perfect in balans.

Stier en Schorpioen

Jullie zijn gepassioneerd en sensueel: de perfecte combi voor een goed avontuurtje. Daarnaast hebben jullie allebei de drang om – buiten de slaapkamer – goed te presteren. Jullie halen dus echt het beste bij elkaar naar boven. Toch kunnen jullie ook wel flink botsen en komen er snel jaloerse gevoelens naar boven. Daarnaast kunnen jullie qua communicatie ook nog van elkaar leren: waar de Stier heel straight forward is, is de Schorpioen juist veel intuïtiever. Maar op die manier vullen jullie elkaar ook weer goed aan!

Tweelingen en Boogschutter

Niet alleen voelen jullie een enorme aantrekkingskracht naar elkaar, jullie zijn ook nog eens hele goede vrienden! Dat is ook wat jullie een écht power couple kan maken. Hoewel jullie persoonlijkheden heel verschillend zijn, vullen jullie elkaar wel heel goed aan. Zo kan de Tweelingen dingen wat mooier maken dan ze zijn, terwijl de Boogschutter juist heel eerlijk is, to the point dat het soms misschien een beetje bot kan overkomen. Daarnaast is het wél zo dat jullie persoonlijkheden heel erg door je humeur wordt beïnvloed. Daardoor kunnen er flinke mood swings ontstaan, maar daar komen jullie samen wel weer uit!

Kreeft en Steenbok

Jullie zijn een echte match made in heaven. Allebei zijn jullie gemotiveerd, succesvol én jullie hebben dezelfde doelen op het gebied van liefde, intimiteit, trouwen et cetera! Daarbij balanceren jullie elkaar goed uit. De Kreeft is namelijk heel gevoelig, en heeft vaak last van stemmingswisselingen. De Steenbok heeft hier juist totaal géén last van. Dat geeft de Kreeft iets meer stabiliteit, en zorgt dat de Steenbok iets meer zijn emoties durft te tonen. Perfect koppel!

Leeuw en Waterman

De Leeuw houdt ervan om de leiding te nemen, de Waterman vindt het allemaal wel prima en doet gewoon wat hem of haar gezegd wordt. Hoewel dit soms fijn kan zijn voor de Leeuw, kan dit ook enorme irritatie opwekken. De Leeuw snapt nou eenmaal niet hoe iemand áltijd zo rustig en koeltjes in situaties kan zijn. Daarnaast is een Leeuw heel open en warm, en wilt de Leeuw al zijn liefde met de ander delen. De Waterman heeft dit juist totaal niet, totdat hij iemand ontmoet waarbij die zichzelf kan zijn. En dit is waar de Leeuw heel goed in is: leven en laten leven. Dat is dus ook één van de dingen dat jullie een goed power couple maakt!

Maagd en Vissen

Jullie zijn eigenlijk best wel verschillend van elkaar. De Maagd is heel afwachtend, terwijl de Vissen juist actie onderneemt. Daarnaast maken jullie je ook zorgen om compleet andere dingen in het leven. Maar dat hoeft geen probleem te zijn; jullie zijn namelijk allebei heel goed in geruststellen. Wanneer de één dus een complete breakdown heeft, kan de ander gewoon rustig blijven en helpen. Daarbij zijn jullie allebei heel liefdevol. Dat zorgt voor een geweldige, romantische relatie.

Beeld: gossip girl