News

Wow: de iconische Love Island-villa is voor dit enorme bedrag verkocht

Roos-Sanne

Nog niet zo lang geleden is het nieuwe seizoen van Love Island UK aangekondigd. De opnames zijn nog niet begonnen, want mensen kunnen zich nog opgeven. Maar gaan de opnames nog wel door in de iconische Love Island-villa? Of wordt het ergens anders opgenomen? De villa is namelijk verkocht, voor een absurd hoog bedrag!

De Love Island UK villa is verkocht voor een enorm bedrag

Het komende seizoen gaat dus wel wat anders worden: de iconische villa van Love Island UK is verkocht! 

De villa op Mallorca

De opnames van Love Island UK gebeuren al jaren in de iconische villa in Mallorca. Maar daar kunnen we nu wel doei tegen zeggen, de villa is namelijk, nadat hij lange tijd te koop heeft gestaan, verkocht! Het programma werd er in 2015 voor het eerst opgenomen, maar na 2 jaar zetten ze de villa al te koop. Hij heeft dus de afgelopen 5 jaar te koop gestaan!

Lees ook: Lars Veldwijk is aan het daten met déze Love Island deelneemster

Bizarre prijs

Maar het wachten was het waard, hij is namelijk verkocht voor 3,6 miljoen euro! Say what?! Voor dat bedrag krijg je dus een villa met 5 slaapkamers, een mega sportschool en een enorm zwembad. Eerder kon je de villa al huren voor 3000 euro per week. De villa was dus ook altijd volgeboekt door de fans van Love Island. Maar dat is nu dus allemaal verleden tijd, omdat er nieuwe bewoners in gaan trekken!

Lees ook: All the single ladies, je kan je nu opgeven voor Love Island 2022

Geweldig seizoen

Volgens Kevin Lygo, de scriptmanager van het programma, was het wel een flinke zoektocht naar een nieuw plekje. Maar het is gelukt! Hij belooft ons dan ook dat het weer een geweldig seizoen wordt. ”Ja, de nieuwe villa is ook op Mallorca. Het wordt een fantastisch seizoen!” vertelt hij enthousiast.

Bron: RTL BoulevardBeeld: Love Island UK