News

Didi Shanna (ex van Bram Krikke) is aan het daten met déze bekende TikTokker

Didi Shanna kennen we natuurlijk vooral als de ex van radio-DJ Bram Krikke. In december kondigden ze dan ook aan dat ze na 3 jaar besloten om een punt achter hun relatie te zetten, en een paar dagen geleden stelde Bram zijn nieuwe vriendin aan ons voor. Nu lijkt het erop dat Didi aan het hinten is dat zij een nieuwe vriend heeft!

Didi Shanna gaat nu met een bekende TikTokker

Niet alleen Bram heeft een hottie aan de haak geslagen, die nieuwe vriend van Didi mag er ook zeker zijn!

Nieuwe vriendin Bram

Afgelopen weekend maakte Bram via een Instagram Post bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij gaat nu namelijk met een model genaamd Robin Holzken! De twee zouden al samen naar New York zijn gereisd. Serious business! Dat is ook niet zo gek trouwens, want Robin is op dit moment werkzaam als model in The Big Apple. Verder deelt de beauty ook regelmatig model shots van zichzelf op haar Instagram.

Is dit de nieuwe vriend van Didi?

Afgelopen weekend was Bram niet de enige die een grote aankondiging maakte. Het lijkt er namelijk op dat Didi voor het eerst een TikTok maakte met haar nieuwe vriend! Het gaat dan over TikTokker Tijn (@tijndb). Didi plaatste namelijk een TikTok waarop het liedje ”This could be us” speelde met rode lichten op de achtergrond. 

@didishanna

👀

♬ i love jungwon – :>

 

Maar Didi is niet de enige die hier iets over heeft geplaatst. Tijn zelf heeft namelijk ook een TikTok met haar geplaatst! In dat filmpje lijken ze er ook op te hinten dat er meer dan vriendschap speelt tussen de twee.

@tijndb

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

 

Reacties

Bram leek eigenlijk alleen maar positieve reacties te krijgen op zijn nieuwe relatie. En hoewel Didi ook veel positieve reacties over zich heen krijgt, zijn er ook minder enthousiaste mensen. Veel mensen vragen aan haar of ze het niet te snel vindt om ”nu al” een relatie te hebben. Wat ons opvalt is dat Bram deze reacties helemaal niet heeft gehad. Double standards, much? 

Beeld: Instagram