Films & Series

Deze films en series bekijk je vanaf april op Netflix

Heb jij Netflix ook helemaal uitgespeeld en kan je niet wachten tot er weer een nieuwe seizoenen van je favo serie online komen? Dan heb je geluk! Netflix komt met een lijst vol leuke films en series die in april op de streamingsdienst te zien zijn. We can’t wait!

Lees ook: Snelle gaat zijn debuut als presentator maken in dít programma

Nieuw op Netflix in april 2022

Het is weer lekker warm buiten, dus een reden om binnen te zitten heb je eigenlijk niet. Wel is het bijna april en je kent het spreekwoord: april doet wat ‘ie wil! Dus wie weet slaat het weer binnenkort helemaal om. Gelukkig weet je dan wat je te doen staat, lekker Netflix bingen! Deze series en films verschijnen er binnenkort op Netflix.

Lees ook: Yes! Make Up Your Mind komt niet met één nieuwe aflevering, maar met een heel seizoen

Élite seizoen 5

Deze populaire Spaanse serie gaat over studenten die aan de elitaire school in Las Escinas studeren. Er zijn drie mensen die het financieel wat minder hebben die hun intrede maken op de school. Er worden vriendschappen gesloten waar niet iedereen het mee eens is. Eén van de rijken is vermoord en jij mag drie keer raden wie daar de schuld van krijgt. Voor de fans onder ons is het vijfde seizoen van de serie vanaf 8 april te zien op Netflix.

Watch on YouTube

The In Between

In deze nieuwe film uit 2022 verliest een jonge tiener de liefde van haar leven door een ongeluk. Het personage dat gespeeld wordt door – niemand minder dan – Joey King is ontroostbaar. Ze begint dan ook te geloven dat haar geliefde haar tekenen stuurt vanuit het ‘hiernamaals’. Deze romantische film is te zien vanaf 8 april.

Watch on YouTube

Selling Sunset seizoen 5

Deze serie móét je ooit gezien hebben. In deze realityserie verkopen makelaars van The Oppenheim Group, huizen – wat wel kastelen lijken – aan rijke kopers in Los Angeles. Dit is een van de grootste (en heerlijkste) reality drama series op Netflix. And we love it! In het nieuwe seizoen wordt duidelijk dat één van de makelaars verliefd wordt op de baas van The Oppenheim Group. Juicy! Selling Sunset seizoen 5 staat vanaf 22 april op Netflix.

View post on Twitter

The Ultimatum: Marry or Move On

Nog een geweldige reality serie, The Ultimatum: Marry or Move On. In deze serie zien wij hoe zes koppels op het punt staan om te trouwen. Eén van de partners uit het koppel heeft een ultimatum gesteld, waardoor ze gedwongen worden om te trouwen óf verder te gaan. In een periode van acht weken kiest elk stel een nieuwe partner uit in de hoop dat ze duidelijkheid krijgen over hun toekomst. Deze realityserie is te zien vanaf 6 april.

Watch on YouTube

Bron: Beautify

Must reads 👀