Food

Wil je proeven: deze supermarkt verkoopt afbak-frikandelbroodjes

Herinner je het je nog? In HAVO 2 iedere pauze haasten naar de supermarkt om een warm frikandelbroodje te kunnen scoren. Zo’n vette hap kon onze dag echt maken en stiekem zijn we er nog steeds best wel fan van. Herkenbaar? Voor ons ook. En nu hebben we goed nieuws voor je, want er is nu een supermarkt die afbak frikandelbroodjes verkoopt en die móét je echt proeven!

Deze supermarkt verkoopt afbak frikandelbroodjes 

Frikandelbroodjes en blikken Red Bull staan centraal voor onze middelbareschooltijd en soms zou je het liefste gewoon terug willen naar deze onbezorgde tijd. Dat kan, want vanaf nu kun je zo’n frikandelbroodje ook gewoon meenemen naar je werk. Albert Heijn heeft namelijk afbak-frikandelbroodjes aan hun assortiment toegevoegd en die smaken echt amazing. De broodjes zijn per vier verpakt en kun je gewoon in de vriezer bewaren en opwarmen wanneer jij daar zin in hebt. Zie je jezelf al zitten op een brakke zondag met een vers frikandelbroodje, zonder de deur uit te moeten? Of wat dacht je van tijdens een borrelavondje als hapje met een wijntje erbij? Klinkt goed, toch?

De traditionele frikandelbroodjes blijven ook gewoon

Ben jij iemand die nooit genoeg tijd heeft om zelf dingen op te warmen en haal jij je frikandelbroodje liever gewoon kant-en-klaar bij de supermarkt? Maak je dan vooral niet druk, want met de komst van de diepvries frikandelbroodjes verdwijnen de traditionele frikandelbroodjes echt niet en kun je in je pauze gewoon nog van zo’n vette hap genieten. Alleen moet je wel op tijd zijn, zodat ze nog lekker krokant zijn… 😉 

Gelukkig zijn er ook vegetarische opties

Eet jij liever geen vlees, dan heeft Albert Heijn voor jou gelukkig ook nog een aantal andere opties in het vriesvak. Zo hebben ze bijvoorbeeld vegetarische saucijzenbroodjes die gemaakt zijn van traditionele bakkersingrediënten, zoals roomboter en bladerdeeg. Wat echt een perfecte vega optie is voor een lekkere lunch of ook gewoon tijdens de borrel! 

Beeld: Albert Heijn