News

Baby news: deze deelnemer van Temptation Island wordt vader

Roos-Sanne

Leuk nieuws vanuit de reality-wereld: een oud-deelnemer van Temptation Island wordt vader! Remember Heikki? In 2019 deed hij samen met zijn ex-vriendin Milou mee aan het liefdesavontuur. Hoewel ze na de test samenbleven, zijn ze een jaar later toch uit elkaar gegaan. In januari afgelopen jaar maakte Heikki dan ook bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. En nu zijn ze dus in verwachting!

Cute: Temptation-Heikki en vriendin Kaylee krijgen een baby

Wij feliciteren de gelukkige parents to be!

Temptation avontuur

In 2019 deed hij als koppel mee aan Temptation Island. Tijdens zijn deelname hebben Heikki en zijn (inmiddels ex) vriendin behoorlijk wat juice veroorzaakt. Ook na hun deelname bleef hun relatie een beetje af en aan. Nadat ze hun relatie meerdere keren probeerden te redden, hebben ze er in 2020 toch maar besloten definitief een punt achter te zetten. Maar die pijn ging snel weer over, want Heikki maakte in januari 2021 zijn relatie met Kaylee Possemiers bekend!

Kaylee Possemiers

Heikki en Kaylee zijn dus al een tijdje samen. De beauty plaatst al langere tijd hele spicy foto’s op haar Instagram, en ze stond in de Tsjechische Playboy afgelopen maart! Daarnaast is ze de moeder van een 3-jarig dochtertje, Sienna. Dat is dus de stiefdochter van Heikki. 

It’s a girl!

Dat Kaylee zwanger was, was nog helemaal niet bekendgemaakt. Totdat Heikki beelden van de gender reveal op zijn Instagram Stories plaatste. Hij plaatste een filmpje waarop te zien is dat hij flink gas geeft op zijn motor, wat zijn grootste passie is, waarna er roze rook uitkomt. ”It’s a girl” schrijft hij erbij. Wij wensen het leuke stel alle geluk en liefde toe in deze nieuwe fase van hun leven!

Bron: Love Reality

Must reads 👀