Films & Series

Snelle gaat zijn debuut als presentator maken in dít programma

Rapper Snelle kennen wij natuurlijk allemaal van zijn liedjes. Maar nu laat de rapper weten dat hij ook zeker ambitie heeft om te werken voor de tv. En we gaan hem sneller zien dan verwacht, want Lars – de echte naam van Snelle – gaat binnenkort een programma presenteren op SBS6!

Lees ook: Yes! Make Up Your Mind komt niet met één nieuwe aflevering, maar met een heel seizoen

Programma klusje voor Snelle

Snelle is natuurlijk wel vaker op tv te zien. Hij heeft zo in de jury gezeten bij The Voice Kids en wij zien hem natuurlijk regelmatig verschijnen met zijn optredens. Maar echt presenteren heeft de rapper nooit eerder gedaan. “Presenteren is voor mij natuurlijk nieuw, maar ik heb wel de ambitie om wat meer met tv te gaan doen. Het is natuurlijk wel in mijn comfortzone. Ik werk dagelijks met artiesten en ik mag over dingen praten waar ik geïnteresseerd in ben”, laat Snelle weten in een interview met Shownieuws.

Snelle gaat I Want Your Song presenteren

I Want Your Song is een nieuw programma op SBS6 wat gepresenteerd gaat worden door Lars. Onbekende song writers stappen voor één keer uit hun schaduw. In het programma zoeken bekende Nederlanders elke aflevering een nieuwe hit. De artiesten die meedoen zijn onder andere: Gerard Joling, Nick en Simon, Mart Hoogkamer en Og3ne.

Lees ook: OMG: je kan de filmlocatie van Bridgerton bezoeken

Het liedje dat de artiest aan het einde van de aflevering kiest, wordt meteen uitgebracht. Dus wie weet heeft Nederland er zometeen een paar grote artiesten erbij! Wie is er verantwoordelijk voor de volgende grote hit? We zijn heel benieuwd naar dit leuke, nieuwe programma en natuurlijk naar de presenteer skills van Snelle!

Bron: Shownieuws

Must reads 👀