News

Zien: Bram Krikke heeft een (superknappe) nieuwe vriendin!

Bram Krikke is onze favoriete radio DJ van Nederland! We volgen hem allemaal heel nauw, dus de break up afgelopen december van Bram en zijn ex Didi is bij ons allemaal hard aangekomen. Niemand zag het aankomen, right? Nu is er weer een nieuwe vrouw in Brams leven, en ze is echt me-ga knap!

Dit is de nieuwe vriendin van Bram Krikke

Hij heeft gisteren zijn nieuwe relatie Instagram-official gemaakt! Veel influencers en BN’ers reageren enthousiast op het nieuws.

Relatie met Didi

De relatie van Bram en Didi volgden we allemaal heel nauw. We vonden de twee zo leuk bij elkaar, omdat ze al samen waren voordat Bram bekend werd. Het kwam dus voor ons allemaal ook als een grote shock toen ze via Instagram hadden bevestigd dat hun relatie dan ook, na 3 jaar, ten einde was gekomen. Ze lieten – gelukkig – wel weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen, en er geen boosheid onderling was!

Lees ook: deze 7 functies van Spotify kende jij nog niet!

Instagram-official

Nu heeft Bram Krikke zijn nieuwe relatie dus Instagram-official gemaakt! De DJ plaatste gisterochtend een lekker ouderwetse foto van de twee in een fotohokje. Zijn nieuwe vriendin is Robin Holzken, een Nederlands model!

View post on Instagram
 

How cute?!

Lees ook: zo gaat het nu met de mannen van de Bachelorette

Robin Holzken

Robin Holzken is een model, die op dit moment werkzaam is in The Big Apple New York, Amerika. Dat verklaart dus ook waarom Bram een tijdje geleden een foto plaatste dat hij in New York was; hij was bij Robin. Als je nog even verder rondsnuffelt op de Instagram van zijn nieuwe vriendin, zie je dat ze allemaal model shots van zichzelf deelt. Dat snappen wij wel, want ze is echt megaknap!