Films & Series

OMG: je kan de filmlocatie van Bridgerton bezoeken

Ben jij ook zo’n fan van de Netflix-serie Bridgerton? De prachtige outfits, make-up looks en de locaties zijn echt fantastisch! Vraag jij je ook wel eens af waar die mooie huizen dan staan? Goed nieuws, je kan ze nu zelf bezoeken!

Dit zijn de Bridgerton-filmlocaties die je zelf kunt bezoeken

Hoe cool zou het zijn als jij zelf een kijkje kan nemen op de filmlocaties van de serie? Het blijkt dus dat je echt zelf naar die plekken toe kan gaan. Vet! Wij delen natuurlijk welke locatie je waar kan vinden. Dus heb je nog geen tripje gepland staan voor de zomervakantie, pay attention.

Lees ook: Deze nieuwe datingshow is een mix tussen Bridgerton en de Bachelor

Hét Bridgerton huis

Dit is het huis waar het allemaal begon. Het Bridgerton huis zelf is misschien wel het belangrijkste huis uit de serie. Hier woont, of course, Lady Birdgerton, met haar prachtige gezinnetje. Anthony, Benedict, Colin, Gregory, Daphne, Eloise, Francesca en Hyacinth wonen samen in dit geweldige huis. Dit pand kan je dus zelf bezoeken! Het is een museum wat ligt aan de rand van Greenwich Park in het zuiden van Londen. Het museum heet ‘Ranger’s House’ en bevat een kunstcollectie van het hoogste niveau. Dat wil je zien!

The Duke’s House

Hertog Simon mag er zeker zijn, maar zijn huis ook! Het is een heel groot pand, met meerdere fonteinen. Dit Wilton House in Salisbury is in het echte leven eigendom van de graaf en gravin van Pembroke. Het huis is open voor dagbezoeken! Je kan het trouwens niet alleen kennen uit Bridgerton, maar ook uit Emma, The Crown en Pride.

The Featherington House

Wil jij op bezoek naar The Featherington House? Dat kan wel, maar het is op verschillende locaties opgenomen. Zo is het opgenomen in No1 Royal Crescent, een museum in Bath en in Hatfield House in Hertfordshire. Grappig feitje: dit huis kan je ook herkennen uit de muziekvideo van het liedje ‘Sucker’ van The Jonas Brothers.

Lees ook: Yehes, sexy: dit is de trailer van het tweede seizoen van Bridgerton

Modiste Dress Shop

De serie speelt zich dan wel af in Londen, toch zijn de meeste scènes opgenomen in de stad Bath. Deze stad staat bekend om zijn mooie architectuur in het land. Dit is ook waar de winkel van de Modiste – waar iedereen z’n baljurken kocht – werd gefilmd. Dit is het Pickled Greens Café in het centrum van de stad.

Ben jij nu ook zo benieuwd naar hoe de locaties er in het echt uit zien?

Bron: Beautify

Must reads 👀