Love

5 tips om succesvol te Tinderen

Roos-Sanne

Even eerlijk: hoeveel uren ben jij al kwijtgeraakt door eindeloos door Tinder te swipen? En het is zeker ook nog niet gelukt om er een serieuze relatie door te krijgen, of wel? Dat is ook niet gek, online daten is heel lastig. Maar met deze tips vind jij binnen no time een serieuze relatie op Tinder!

5 tips voor het vinden van een serieuze relatie op Tinder

Eindelijk niet meer urenlang verspillen aan swipen: met deze tips krijg je namelijk snel een serieuze relatie… Op Tinder!

1. Wees duidelijk over wat je wil

Er zijn natuurlijk heel veel mensen die Tinder alleen gebruiken voor een hook up. Als jij een serieuze relatie zoekt, zijn die mensen natuurlijk geen match. Zet daarom in je bio dat je op zoek bent naar een relatie. Dan krijg je direct al veel minder players tussen je matches!

2. Gemeenschappelijke vrienden

Als jullie gemeenschappelijke vrienden hebben, kun je ook eens bij hen gaan rondvissen. Zo leer je diegene beter kennen, en weet je dus ook sneller of jullie wel of geen match zijn. Ook helpt het om te weten of hij/zij misschien omgaat met mensen die je juist níét mag. Ook fijn om te weten, toch?

3. Wees open

Wanneer jij je open opstelt naar degene waarmee je aan het praten bent, zal de ander dit ook doen. Op die manier leren jullie elkaar goed kennen, en kan je al heel snel inschatten of die persoon potentieel relatiemateriaal is, of juist niet!

4. Double check de Instagram!

Iemands Instagram zegt meer over iemand dan je misschien denkt. Op Insta plaats je natuurlijk foto’s die bij jou passen. Zo kom je erachter of iemand avontuurlijk is, graag uitgaat of liever thuisblijft, de vrienden waarmee hij/zij omgaat, noem maar op. 

5. Kom achter de intenties

Jij bent dus op zoek naar een relatie, maar dat betekent natuurlijk niet dat iedereen het is. Daarom is het handig om een beetje uit te kijken naar de red flags. Stuurt diegene vooral seksueel getinte berichtjes, of zoekt hij/zij alleen ‘s avonds (laat) contact? I’m sorry, babe, maar dat zijn wel een paar red flags waar je voor op moet passen.

Bron: Cosmopolitan