Films & Series

Yes! Make Up Your Mind komt niet met één nieuwe aflevering, maar met een heel seizoen

Het RTL-programma Make Up Your Mind komt terug op tv, en dit keer als serie! 25 bekende Nederlandse mannen laten ze zich in dit seizoen omtoveren tot drag queen. De eerste beelden zijn naar buiten gebracht en wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Deze 5 films met Leonardo DiCaprio wil je zien

Make Up Your Mind

Iedereen kan zich het eenmalige programma Make Up Your Mind wel herinneren. Bekende mannen als Jim Bakkum, Barry Atsma en Domien Verschuuren werden omgetoverd tot drag queen. Als mystery guest dook Peter R. de Vries op als drag queen. Dit was een mega verrassing, want niemand had gedacht dat hij hier aan mee zou doen. Dit heeft er dan ook mede voor gezorgd dat RTL heeft besloten dat het format terugkomt op tv in de vorm van een serie. Veel mannen zijn over de streep getrokken om dit jaar hun looks te laten zien op de catwalk en wij kunnen niet wachten!

Presentator Carlo Boszhard deelt hierover het volgende: “Doordat Peter R. de Vries vorig jaar zo dapper was, hebben we ontzettend veel goede namen bereid gevonden om mee te doen dit jaar”. Dit zal dus een volledig seizoen worden, waarin maar liefst 25 BN’ers in drag op tv komen. Carlo laat weten dat er dus veel goede namen tussen zitten en dat dit seizoen spectaculair en verrassend wordt.

Sterke boodschap

“Make Up Your Mind was vorig seizoen uitermate succesvol bij RTL4”, verteld Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL. “Ook door jongeren werd het programma zeer goed bekeken én gewaardeerd. Het was dan ook een no brainer om nu met een serie te komen. Dit is topamusement met een sterke boodschap, die we als RTL graag uitdragen: iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. Knap hoe Carlo en Herald dat thema in dit sprankelende programma hebben kunnen vatten”.

Lees ook: Dit is dé nieuwe true crime docuserie op Netflix die je wilt zien

RTL laat de eerste beelden zien

Nu zijn wij allemaal héél benieuwd naar het programma! Gelukkig voor ons heeft RTL vandaag de eerste beelden vrijgegeven. De mooiste looks, make-up en optredens komen voorbij. Dit zorgt er voor dat de jury behoorlijk in de war raakt. Want wie zit er achter de look? Daar moet de jury achter zien te komen. De jury bestaat uit twee teams onder  leiding van Fred van Leer en Nikkie de Jager.

In het programma probeert de jury elke aflevering te raden welke vijf bekende mannen zich hebben omgetoverd tot drag queen. De winnaar van elke aflevering gaat naar de finale. En nog beter, in elke aflevering zit er een mystery guest! Kunnen jullie ook niet wachten?

Klik hier om de eerste beelden te bekijken!

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 9 april te zien bij RTL 4 om 21.35 uur.

Bron: GraziaBeeld: Instagram