Lifestyle

Op deze leeftijd gaan vrouwen het vaakst vreemd

Vreemdgaan is natuurlijk een echte no go. Voor veel mensen betekent het dan ook einde relatie. Maar helaas komt het alsnog best wel veel voor. Maar op welke leeftijd gebeurt dit nu het meest? Eerder hebben we die leeftijd voor mannen al onderzocht, nu is het tijd voor de vrouwen!

Op deze leeftijd gaan vrouwen meestal vreemd

De leeftijd ligt hoger dan je misschien zou denken!

Vreemdgaan wordt een trend

Het klinkt misschien gek, maar vreemdgaan lijkt een soort – hele stomme – trend te worden. Het komt nu namelijk veel vaker voor dan vroeger! Door social media en datingapps wordt het je ook gewoon veel makkelijker gemaakt om een – online – affaire te krijgen. Hoewel je zou denken dat een online affaire dan ook het meest voorkomt, is dat niet zo. Toch is dit zeker wel een factor waarom het aantal mensen dat vreemdgaat zoveel meer is geworden.

Op welke leeftijd gaan vrouwen meestal vreemd?

Het ligt iets ingewikkelder dan ”alleen een leeftijd”. Heb je ooit gehoord van de Seven Year Itch? Dit is een theorie die beweert dat je relatie na 7 jaar minder leuk wordt. Daarnaast is het ook nog zo dat vrouwen het vaakst vreemdgaan wanneer zij 6 tot 10 jaar in een relatie zitten. Maar goed, is er dan wel een leeftijd aan vast te knopen? Jazeker, vrouwen gaan het vaakst vreemd op 45-jarige leeftijd! Mogelijk komt dit omdat ze dan (waarschijnlijk al een tijdje) getrouwd zijn, en misschien die spanning in hun relatie missen.

Bron: MAN MAN