Winnen

Het tofste feest van Amsterdam komt eraan en wij geven 2×2 kaarten weg!

We hebben alweer even van het nachtleven mogen proeven en dat smaakt zeker naar meer! Op 1 & 2 april brengt Red Bull onze favoriete feestjes en clubs samen in de A’DAM Toren tijdens hun nieuwe concept Unlocked, zodat we alle gemiste avonden van de afgelopen twee jaar in één klap kunnen inhalen. Drink een biertje in de Kopstootbar, schreeuw de longen uit je lijf op ‘Unwritten’ bij Duke of Tokyo en show je beste twerk moves bij Jimmy Woo. Beide avonden waren in recordtempo uitverkocht, maar wij mogen de laatste kaarten weggeven!

Red Bull brengt de leukste feestjes bij elkaar in de A’DAM toren

‘Clubhoppen’ op de meest efficiënte manier die er is! Tijdens Unlocked hoef je niet meer de hele stad door te kruisen op zoek naar het gezelligste feestje, alle feestjes zijn namelijk gewoon op dezelfde locatie. Op elke verdieping van de A’DAM Toren waan je je ergens anders in de stad. De ruimtes worden gehost door de Chicago Social Club, De Kopstootbar, De Tulp, Club NYX, Duke of Tokyo, Chin Chin Club, Lovelee, Madam, Mary Go Wild, Tales & Spirits, Red Light Bar en Jimmy Woo.  

De line-up

Net als de verschillende clubs en feestjes loopt ook de line-up van Unlocked erg uiteen. Van Guilty tot Elias Mazian en van Fiësta Macumba Soundsystem tot Cliff de Zoete. Ook grote namen als Kriss Kross Amsterdam en Antoon zijn aanwezig.

“Na 2 onzekere jaren zijn we ontzettend blij de deuren eindelijk weer te mogen openen. Dat we tijdens Red Bull Unlocked het nachtleven nog extra mogen vieren, is de kers op de taart ”, aldus Junior van Keulen, programmeur van Club NYX. “Het nachtleven is voor veel mensen echt een veilige haven waar iedereen mag zijn wie zij willen zijn. Met trots vertegenwoordigen wij daarom als club de LGBTQ+ gemeenschap tijdens dit unieke evenement waarbij de Amsterdamse nacht weer op een voetstuk wordt geplaatst.”

Wij geven de laatste kaarten weg 

Hoewel beide avonden dus in mum van tijd uitverkochten, hebben wij nog enkele tickets achter de hand die wij onder een paar geluksvogels mogen verdelen. Hoe je kans maakt op deze felbegeerde kaarten? Simpel! 

Tag je favoriete party-bestie onder de Facebook-post en maak direct kans op 2×2 kaarten voor zaterdag 2 april!