Lifestyle

Starbucks introduceert twee nieuwe iced coffees waarbij het water je in de mond loopt

Ben jij ook zo gek op alle ijskoffietjes van Starbucks? Dan hebben we goed nieuws voor je. Starbucks viert de lente namelijk met twee nieuwe iced coffees die je met deze heerlijke temperaturen wel kan gebruiken! En het zijn niet zomaar iced coffees… Nee, het water loopt je letterlijk in de mond van deze twee varianten… OMG, dit moeten we vanmiddag wel checken, right

Starbucks introduceert twee nieuwe iced coffees die je meteen wilt proeven

Met de oplopende temperaturen zijn ijskoffietjes echt wat we nodig hebben. Gelukkig heeft Starbucks onze gebeden gehoord, want er zijn twee nieuwe iced coffees gelanceerd en wij zijn echt mega enthousiast! Eén van de nieuwe iced coffees is de Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso. Deze is gemaakt van een Blonde Espresso Roast en wordt ook nog geshaked met ijs en bruine suikersiroop en overgoten met havermelk. Dit klinkt al erg lekker, maar als we de TikTokker en Starbies-queen Anna Sitar haar reactie mogen geloven is de ijskoffie echt he-le-maal het einde en dat zegt wel genoeg, toch? 

@annaxsitar i asked for the favorite of the new drinks at starbies and it’s NO SURPRISE THEY GAVE ME THE BROWN SUGAR LATTE HOLY YUM. #annaxstarbies ♬ original sound – anna x

Iced White Mocha Oat Shaken Espresso

Maar de Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso is niet de enige nieuwe ijskoffie die Starbucks heeft gelanceerd voor het nieuwe zomerassortiment. De Iced White Mocha Oat Shaken Espresso is namelijk ook nieuw. Dit is eigenlijk hetzelfde als de welbekende Starbucks Blonde Espresso Roast, alleen wordt deze ook nog geschud met ijs, witte mokka en overgoten met havermelk. Loopt jou het water ook al in de mond? Dan is het de hoogste tijd om je vriendinnen op te trommelen en deze twee iced coffees deze week nog uit te proberen. Zie je jullie al zitten in het zonnetje?

Mocht je nog een nieuwe snack voor tijdens je ijskoffietje willen uit proberen? Dan kun je in een eerder geschreven artikel de welbekende pizza-tosti van Hailey Bieber checken en kun je de gezonde, maar vooral lekkere airfryer-fajita’s uitproberen.