Astrologie

Dit is jouw favoriete leugentje volgens je sterrenbeeld

favoriete-leugentje-sterrenbeeld

Een leugentje om bestwil vertellen we allemaal wel eens. Soms is het gewoon beter om de waarheid nét iets mooier te maken dan het is! Dit is het go to leugentje dat jij vertelt volgens jouw sterrenbeeld ;-).

Ram (21 maart – 19 april)

”Ik ben onderweg!”

Wanneer jij eigenlijk nog met een handdoek om je natte haren op je bed zit, Ram. Oeps!

Stier (20 april – 20 mei)

”Maar ik heb het echt nodig!”

Die nieuwe designer tas, bijvoorbeeld. Hate to break it to you, lieve Stier, maar je hebt niet elke week nieuwe spullen nodig! Shopverslaving, much?

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

”Nee sorry, ik ben heel druk”

Tweelingen, we hebben allemaal wel eens geen zin om met iemand af te spreken, maar bij jou gebeurt het zo vaak dat jij er een standaard excuusje voor hebt: je bent zó druk. Met Netflix kijken, ja!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

”Ik word niet snel verliefd!”

Kreeft, terwijl we allemaal weten dat jij alleen maar oogcontact met iemand hoeft te maken om head over heels in love te zijn!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

”Bijna klaar, hoor!”

Ja, dáág! We weten allemaal dat jij nog wel een halfuur bezig bent. Ga maar even lekker zitten hoor, deze Leeuw is nog láng niet klaar.

Maagd (23 augustus – 22 september)

”Oh, maakt niet uit hoor. We doen wel waar jij zin in hebt!”

Jij offert jezelf graag op om anderen een plezier te doen, Maagd. Last minute change of plans? Je zegt misschien dat je het niet erg vindt, maar eigenlijk hou je daar niet zo van. Je mag daar best eerlijk over zijn!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

”Jaahaa, dat doe ik zo hoor!”

Weegschaal, jouw uitstelgedrag is echt insane! Je stelt alles uit tot het laatste moment, waardoor je vaak in tijdnood komt. Niet echt slim, hè? 😉

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

”Oh, dat was niet zo bedoeld.”

Terwijl jij dat écht wel zo bedoelde, Schorpioen! Jij zegt alles waar het op staat, dus soms kan iets misschien een beetje bot overkomen. Wanneer je dat merkt, probeer je de schade ongedaan te maken. Ook als je dan tóch één leugentje moet vertellen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

”Tuurlijk was ik dat niet vergeten!”

Jij bent nu eenmaal súper vergeetachtig, Boogschutter. Dit kan natuurlijk vervelend zijn voor de mensen waarmee je afspraken maakt, vooral als ze het persoonlijk opnemen. Daarom probeer je het iets beter te maken, door hun gerust te stellen dat je het écht niet vergeten was!

Steenbok (22 december – 19 januari)

”Nee, ik heb niet echt mijn best gedaan”

Om vervolgens alsnog een 9 te halen voor je toets… Jij houdt er gewoon niet van om je uit te sloven. Maar als je er hard voor gewerkt hebt, mag je dat ook best laten blijken! Take some credit, Steenbok :).

Waterman (20 januari – 18 februari)

”Ik ben niet eigenwijs!”

Oh, please. We weten allemaal dat jij zo eigenwijs als wat bent, Waterman! Dit komt gewoon omdat jij heel onafhankelijk bent. Maar je kan er ook een beetje in doorslaan; en dan word je dus eigenwijs ;).

Vissen (19 februari – 20 maart)

”Ja, het gaat goed met me!”

Je hoeft er niet omheen te draaien: Vissen is nu eenmaal een heel gevoelig sterrenbeeld. En unlike de Kreeft, laat jij het juist niet graag zien. Als iemand vraagt hoe het met je gaat, mag je het best eerlijk zeggen als het niet zo goed gaat. We hebben allemaal ups en downs.

Beeld: Mean Girls