News

Wow: wordt Bachelor Thomas nou afgewezen voor een zoen?

Er hangt liefde in de lucht van Mexico! Bachelor Thomas van der Vlugt begint steeds meer gevoelens te ontwikkelen, and we’re here for it. Zo besluit hij een romantische strandwandeling af te sluiten met een kus, maar dat pakt nét iets anders uit dan hij had gehoopt!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwe aflevering van De Bachelor.

Romantische date in de nieuwe aflevering van De Bachelor

Maureen wist vanaf moment één al indruk te maken op Thomas. Vanaf het moment dat ze de rode loper over liep, was onze Nederlandse Bachelor al onder de indruk van deze blondie. Zij kreeg daarom ook de ‘first impression’ roos van Thomas. De eerste date van Thomas en Maureen was al gelijk een groot succes. Ze leken een goeie match, maar helaas hebben ze na de date weinig tijd samen gehad. De Bachelor besluit daarom Maureen uit te nodigen voor een strandwandeling en een lekker ontbijtje.

Lees ook: Déze Prince Charming-ster doet mee aan Celebrity EOTB

Toekomst in Nederland

Terwijl de twee over het Mexicaanse strand lopen, vraagt Thomas zich af hoe Maureen een relatie in Nederland voor zich ziet. Zij antwoordt hierop dat ze weekendjes weg erg leuk zou vinden en Thomas ziet dit ook wel zitten. “In Nederland is het nu zo regenachtig en grijs. Dat je dan lekker samen in een blokhutje zit, met een open haardje erbij, lekker filmpje kijken. Lekker kneuterig”, aldus Bachelor Thomas.

Awkward move

Het mag duidelijk zijn, Thomas ziet wel een toekomst voor zich met Maureen. Hij besluit daarom ook om deze romantische strandwandeling af te sluiten met een zoen. Dit pakte – helaas voor Thomas – niet uit zoals hij gehoopt had. “Volgens mij zit er iets in je oog. Doe je oog eens dicht”, verteld hij aan Maureen. Vervolgens maakt hij zijn move, hij gaat vol voor een kus op de lippen. Maar oh my god, daar had Maureen niet op gerekend. Ze deinst achteruit. “Ik schrik echt zo”, gilt ze uit.

Lees ook: Deze Bachelor deelneemster wil de nieuwe Miss Nederland worden

Thomas kon er gelukkig ook wel om lachen, laat hij weten op camera. “Ik had wel van tevoren zoiets van dat ik haar een kusje zou willen geven, kijken wat dat prikkelt. Ik voelde dat wel. Ik had alleen niet verwacht dat ze zou schrikken”, aldus Thomas. Cringe!

Bron: GraziaBeeld: RTL