Celebs

Deze oud-verleider van Temptation Island heeft een wel heel spicy baan

Jij kent ‘m waarschijnlijk nog als verleider van Temptation Island 2020: bad boy Angelo Koppen. Sinds zijn deelname is er veel veranderd in zijn leven: hij heeft nu een vriendin én een kindje! Maar hij heeft wel een heel opmerkelijk beroep voor iemand met een eigen gezinnetje. Hij is namelijk stripper!

Wow: Angelo van Temptation Island is stripper

In een interview met radionetwerk FunX vertelt hij openhartig over zijn nogal opmerkelijke beroep.

Privéleven

Sinds 2020 is het leven van Angelo nogal public: dat is namelijk het jaar dat hij meedeed aan Temptation Island. Hij deed mee als verleider, en kreeg de reputatie van een echte bad boy. Tijdens Tempa waagde hij een poging bij Eva, maar dat werkte niet. Hoewel Eva en haar vriend Kevin de relatietest leken te overleven, zijn ze na de opnames tóch uit elkaar gegaan. Ook voor Angelo is er na Temptation Island veel veranderd: hij kreeg namelijk een serieuze relatie, waar kort daarna een kindje uit voort kwam! Inmiddels is hij sinds november papa van zijn zoontje JenoahCute!

Zijn opmerkelijke beroep

Je zou niet direct van iemand in een relatie én met een kindje denken dat diegene stripper is, toch? Nou, dat is hij dus wel! In een interview met FunX legt hij ons uit hoe het zo is gekomen. ”Acht jaar geleden werd ik geboekt als candy boy. Dan loop je met snoep door een club heen,” vertelt de verleider. ”Dat heb ik twee jaar gedaan en toen werd ik gevraagd door een stripbureau en ben ik voor de gein begonnen.” Ook vertelt hij dat het zijn privéleven niet in de weg staat. ”We hebben een prachtig leven samen. Ik heb een prachtzoontje van vier maanden en een prachtig gezin en een prachtig huis. Dus ik heb ook gewoon normaal werk, haha!”

Bron: FunXBeeld: RTL