Beauty

Dit absurde bedrag geeft Bradley Cooper maandelijks uit aan zijn uiterlijk

Zijn naam doet sowieso bij iedereen wel een belletje rinkelen: Bradley Cooper. Van The Hangover tot American Sniper en van A Star Is Born (amazing!) tot Limitless. Voor de veelzijdige acteur is niets te gek, en dat blijkt nu dus ook voor zijn uiterlijk te gelden. Hij geeft namelijk maandelijks een bizar bedrag uit aan zijn uiterlijke verzorging…

Acteur Bradley Cooper spendeert tienduizenden euro’s per maand aan zijn uiterlijk

Zo’n knappe kop krijg je niet zomaar ;).

Zoveel geld besteedt Bradley aan zijn uiterlijk

Bradley Cooper is dan wel bijna 50 jaar, hij ziet er nog steeds geweldig uit. En dat is dus niet zonder reden, zijn we achter gekomen. We hebben het hier niet over een paar honderd euro per maand wat hij besteedt aan uiterlijke verzorging – wat wij al heel veel geld vinden – nee, we hebben het hier over maar liefst duizenden euro’s.

De knappe acteur krijgt dagelijks facials en stoomsessies voor zijn gezicht en hij gebruikt veel verschillende anti-aging producten. Daarnaast worden zijn wenkbrauwen maar liefst twee keer per week in shape gebracht én heeft hij een persoonlijke voedingsdeskundige en personal trainer in dienst om hem fit te houden. En als je dat alles bij elkaar optelt, kom je op maar liefst €45.000(!) per maand uit. Wow. Dat is wel even wat anders dan onze maandelijkse rekeningen voor uiterlijke verzorging ;).

View post on Instagram
 

Bron: MAN MAN

Must reads 👀