Beauty

TikTok-trend: iedereen maakt nep sproetjes met dít haarproduct

Sproetjes zijn he-le-maal trendy. En dat is niet zomaar, want ze zien er superleuk uit! Ze geven je die schattige, zomerse look die we allemaal willen. Maar ja, het is wel iets waarmee je geboren wordt (of niet). Je kan er dus niet zoveel aan doen als je geen sproetjes hebt. No worries, want met dit product kun je heel makkelijk nep sproetjes maken!

Met dit haarproduct maar je de beste nep sproetjes

Wie zegt dat je ermee geboren moet zijn? Wij maken ze gewoon zelf, hoor!

Sproetjestrend

Sproetjes zijn nu al een tijdje helemaal trendy op TikTok. De gekste manieren komen voorbij: met haarspeldjes, zelfbruiner, bronzer, zelfs haarborstels worden gebruikt! Maar wat we ook proberen, het eindigt altijd met een paar bruine vlekken over je neus. Niet echt een succes, dus! Nu is er een techniek die helemaal viral gaat, die wél werkt!

Root spray

Ken jij de L’Oréal Paris Magic Retouch spray? Dat is een soort haarverf in een spuitbus, om je uitgroei mee te sprayen. Als jij je blonde lokken bruin hebt geverfd en die blonde uitgroei weer te zien is, kun je het dus met die spray een mooie touch up geven. Maar je kan de spray voor nog veel meer dingen gebruiken! Je kan er ook heel makkelijk sproetjes mee maken, namelijk.

View post on TikTok

View post on TikTok

Je moet het alleen wel op de goede manier doen, anders gebeurt er dit…

View post on TikTok

Beeld: Pinterest @tatidaniel673