Celebs

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen de naam van hun zoon Wolf

Begin februari zijn Kylie Jenner en Travis Scott de trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Zij kregen een zoontje, genaamd Wolf. Plotseling deelde Kylie gister op haar Instagram Stories dat de naam Wolf verleden tijd is.

Lees ook: Dit meisje lijkt echt bizar erg op Kylie Jenner

Andere naam voor de baby

Op 2 februari kregen Kylie en Travis hun zoontje, genaamd Wolf Jacques Webster. Nu, twee maanden later deelt het stel dat ze hebben besloten hun baby een andere naam te geven. “For your information, de naam van onze zoon is niet langer Wolf”, deelt Kylie op haar Stories. De twee hadden het gevoel dat de naam Wolf niet bij hem paste. “Ik wilde dit even delen omdat ik de naam Wolf overal voorbij zie komen”, aldus Kylie Jenner.

‘Voor onze zoon’

Anders dan gewend, delen Kylie en Travis niet veel over hun baby. De laatste foto die Kylie had gedeeld via Instagram was een foto van de geboorte van hun zoontje. Gister heeft Kylie een video geupload op haar YouTube kanaal genaamd: ‘To Our Son’. Hierin zag je beelden van de baby shower en ook zagen wij familieleden praten over de toekomst met de nieuwe baby. Kort nadat de video was geüpload, deelde Kylie Jenner een Instagram Story over dat de naam van de baby niet langer ‘Wolf’ zal zijn.

Lees ook: VIDEO: Kylie Jenner is zwanger van haar tweede kindje

Geruchten

Dat Kylie en Travis niet veel over de baby delen is nu wel duidelijk. We weten nu alleen dat hun zoontje op 2 februari 2022 geboren is. Dit is een dag na de verjaardag van hun dochtertje Stormi, die dus op 1 februari geboren is. Nu speculeren fans er opnieuw helemaal op los. Want wat zal de naam van de baby dan wel zijn? Door comments van familieleden dachten veel fans dat het jongetje ‘Angel’ zou gaan heten. Ook ging er een gerucht rond dat de baby Amethyst zou gaan heten. Dit omdat het favoriete kristal van Kylie een amethyst is.

Wat de naam van de baby nu is weten wij nog niet. Wellicht zal de baby toch nog Angel of Amethyst gaan heten. Wij zijn razend benieuwd, maar voor nu kunnen we niets anders doen dan speculeren…

Bron: GraziaBeeld: Instagram

Must reads 👀