Lifestyle

Deze 9 dingen maken we allemaal mee als we uit eten gaan

De horeca is – thank god – alweer eventjes open en daar maken we dus ook volle bak gebruik van. Een wijntje op het terras hier, een uitgebreid diner daar, we love it! Waar je ook zit, deze dingen herken je sowieso als je uit eten bent.

Herkenbare momenten wanneer we uit eten gaan

Je hebt ze sowieso allemaal wel eens meegemaakt!

Lees ook: 6 awkward momenten met (vage) bekenden

1. Meteen een mandje brood bestellen

Wanneer je enorme trek hebt en je niet eens direct een mandje brood vooraf op tafel krijgt. “Mogen wij er misschien een mandje brood bij?”.

2. Keuzestress

Het ziet er allemaal lekker uit, waarom kan je maar één ding kiezen?! ”Zullen we delen?”.

3. De ober die vraagt of het smaakt

Dan neem je nét een volle hap, komt de ober langs gelopen. “Smaak het?”. Je steekt je duim omhoog en antwoord met een volle mond: “Mhhhm, lekker!”.

4. Je wordt ongeduldig als het te lang duurt

Hè, krijgen die mensen naast je hun eten al? Maar zij kwamen pas veel later binnen!

5. Wat is dat?

Ben je een avondje culinair uit eten, dan is de kans groot dat jij sommige dingen (lees: alles) moet Googlen wat er op de kaart staat. En misschien nog wel belangrijker, hoe spreek je het uit? Anders sta je zo écht voor schut bij de bediening…

6. Wanneer je denkt dat je eten eindelijk komt

”Daar komt het!”, deel je je tafelgenoten mee. Shit, maakt de ober toch een bochtje naar rechts en loopt ‘ie naar een andere tafel. Beetje jammer dit…

7. Het verkeerde besteld

Op de tafel naast je staan zúlke lekkere dingen, maar jij hebt je bestelling net iets te lang geleden geplaatst om het nog te veranderen. Jammer maar helaas. Moet je nog maar een keertje terug komen ;).

Lees ook: Bewezen: koppels die samen koken blijven langer samen

8. Wie gaat er betalen?

Het is heel ouderwets om te denken dat een man altijd moet betalen. Dit kan soms dus best wel een ongemakkelijk moment worden, kijk maar naar First Dates ;). Misschien is het daarom beter om de rekening te splitten?

9. Op de bank ploffen

Zit jij ook altijd zo vol als je terug komt uit het restaurant? Het voelt alsof je de komende drie dagen niets meer hoeft te eten. Het eerste wat jij doet als je naar binnenloopt? De tv aanzetten, een lekker kopje thee maken en op de bank ploffen. Heerlijk!

 

Bron: 24 Kitchen

Must reads 👀