News

What?! Is André Hazes toch weer terug bij Monique?

Het lijkt erop dat André Hazes terug is bij zijn ex en baby momma Monique Westenberg. Eerder leek het er al op dat de twee weer samen waren, maar toen kwam er naar buiten dat ze knallende ruzie hebben. Nu denken volgers alleen dat de twee tóch weer samen zijn! 

Zijn André Hazes en Monique Westenberg toch weer samen?

Hun volgers denken dat de twee toch weer gelukkig zijn met z’n tweetjes, om deze reden.

Het turbulente date-leven van André

Dat André Hazes niet bepaald stil heeft gezeten, weten we wel. Hij heeft een zoontje met zijn ex Monique Westenberg, hij kreeg daarna een relatie met Sarah van Soelen, toen zou hij in die relatie zijn vreemdgegaan, ging daarna terug naar Monique, maar ook zij gingen weer uit elkaar. Heftig allemaal! Maar nu lijkt het erop dat André toch weer gelukkig is met Monique.

Gespot in foto op de Insta Stories van Monique

Monique lijkt zijn rots in de branding te zijn. Op Instagram heeft ze namelijk een foto geplaatst van hun zoontje die met de Lego aan het spelen is. ”Vandaag weer een nieuwe uitdaging; Harry Potter!”, schrijft ze erbij. Maar als je goed kijkt zie je André wel héél comfortabel op de bank liggen! Betekent dit dat de twee toch weer gelukkig samen zijn?

Gezondheid André

Met André schijnt het volgens Yvonne Coldewijer niet zo goed te gaan. Volgens haar is André weer heel actief in het uitgaansleven, zit hij weer aan de drank en rookt hij weer. Tijdens de concerten van Holland zingt Hazes kwam hij ook weer volop in het nieuws. Deze keer níét omdat hij een nieuwe dame aan zijn zijde had, maar door zijn looks. Hij lijkt namelijk heel erg afgevallen, zowel in zijn gezicht als op de rest van zijn lichaam.

Bron: Beautify

Must reads 👀