News

Channah Koerten vertelt voor het eerst over haar nieuwe vriend

Roos-Sanne

Channah Koerten kennen we van Ex On The Beach, en later van Temptation Island. Via Ex On The Beach kreeg ze een relatie met Quentin. Ze bleven redelijk lang samen, maar toch zijn de twee een paar maanden geleden uit elkaar gegaan. Nu vertelt Channah voor het eerst over haar nieuwe lover!

Channah Koerten vertelt in een interview over haar nieuwe vriend

Sinds kort is ze de superknappe oud-voetballer Orlando Smeekes aan het daten! In een interview heeft ze voor het eerst over hem gepraat.

Interview

In het interview met Linda vertelt ze over hun relatie. ”Sinds het nieuws bekend is, zijn we overweldigd door alle nieuwsberichten en persvragen,” vertelde ze. ”We hebben het nog best een tijdje geheim kunnen houden, maar vinden het niet erg dat het nu bekend is. We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig. We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match.”

 

Ook vertelt ze dat het op het begin wel lastig was voor Quentin. ”Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen. Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen.” De kinderen weten alleen nog niet over de relatie tussen Channah en Orlando. ”Ik heb voor nu besloten de kinderen nog even niet aan hem voor te stellen. Ik wil ze niet meteen overal in meenemen, dat komt nog wel als de tijd daar is.” Wel was Quentin al vanaf het begin van hun relatie op de hoogte, en Channah vertelt dat ze allemaal gewoon bevriend met elkaar zijn. ”Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.” No drama here

Bron: Linda