Celebs

Temptations Daisy doet een boekje open over een moeilijke periode in haar leven

Van oud-Tempa deelneemster Daisy Piras zijn wij leuke foto’s gewend op Instagram. Ze deelt vaak mooie vakantiekiekjes of cute foto’s met haar vriend Luca Borsato. Toch lijkt deze vrolijke houding allemaal bedrog. Daisy doet nu een boekje open op haar Instagram Strories. Ze zit momenteel namelijk in een moeilijke periode.

Zware periode voor Daisy van Temptation

Op Instagram laat Daisy weten dat haar moeder kanker heeft, wat ze nu sinds een jaar weten. “Ik reed net langs de afslag Bilthoven en voelde ineens zoveel stress en herinneringen opkomen”, aldus Daisy. Ze vertelt dat ze een of twee keer in de week vanuit Groningen naar Bilthoven moest met haar moeder. In Bilthoven zit namelijk het borstkankerziekenhuis.

“We hebben zo vaal doodstil in de auto gezeten. Bang voor wat er komen ging of gezegd ging worden. Maar ook veel mooie herinneringen. Samen wandelen, lunchen en heel veel lachen tussen de afspraken door”, vertelt de knappe brunette.

Herstel

Daisy laat weten dat het een hele zware periode was. “Aan haar operatie leek geen einde te komen. Ik heb zeven uur in mijn eentje gewacht om uiteindelijk een telefoontje met het verlossende antwoord te krijgen dat alles goed was gegaan”, laat Daisy weten. Gelukkig ziet het ernaar uit dat het langzaam een beetje beter gaat met haar moeder. “Het wachten is op de hersteloperaties en hopen dat de kanker nooit meer terugkomt.”

Lees ook: Temptation Island Daisy vertelt alles over de wilde avond met Gregory

Overspannen

Deze moeilijke periode heeft Daisy behoorlijk veel stress opgeleverd. In een caption onder een Insta foto vertelt ze dan ook dat niet alles is wat het lijkt. “Ik heb mij zelden zo miserabel gevoeld als op al deze vakantiefoto’s. Ik was doodmoe, super overspannen en uitgeput. Gevold door maanden van veel huilen en niet mijzelf zijn.” Daisy laat weten dat ze hier soms nog steeds last van heeft. “Nog erg schommelend in goede en slechte dagen en heel erg zoeken naar een balans in mijn belastbaarheid en belasting. Anyway ben ik dus een ster in het lachen op foto’s terwijl mijn leven verschrikkelijk gaat”, aldus Daisy Piras. Heftig!

Bron: Instagram