News

OMG: er is een nieuw seizoen van Temptation Island USA

Roos-Sanne

Soms kan je gewoon niet genoeg krijgen van een bepaalde serie. Temptation Island is daar één van, am I right? Alle drama, liefde en feestjes zijn gewoon zó verslavend voor ons als publiek. En omdat we nog een maand op het Nederlandse seizoen moeten wachten, kunnen we maar beter alvast de Amerikaanse kijken!

Yes: we kunnen een nieuw seizoen van Temptation Island USA bingen!

Terwijl we nog even geduldig wachten op het nieuwe, Nederlandse seizoen, kunnen we ondertussen lekker de Amerikaanse serie binge watchen!

Deelnemers

Dit seizoen doen er weer 4 koppels mee die de relatietest aan willen gaan. Dit zijn ze:

Gillian & Edgar

Dit knappe koppel is al 4 jaar samen, en hebben elkaar in college ontmoet. Omdat ze allebei vertrouwensproblemen hebben, en ze al eerder misstappen hebben begaan, doen zij samen mee als koppel om hun relatie op de proef te stellen.

 

Ash & Hania

Deze twee zijn nog niet zo lang samen: pas 1,5 jaar. Ze kenden elkaar al via vrienden, maar toen Hania zijn poging waagde via Instagram reageerde Ash niet op hem! De interesse kwam pas van twee kanten toen ze matchten op een datingapp. Hoewel ze smoorverliefd op elkaar zijn, verhuisd Ash naar Brooklyn deze zomer. Om te kijken of hun relatie de long distance aankan, gaan ze de relatietest aan!

 

Iris & Luke

Dit knappe koppel is al 4 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen omdat Iris een goede vriend van Luke aan het daten was, maar toen de twee elkaar ontmoetten, sloeg de vonk direct over. De afgelopen 4 jaar heeft Iris ook alleen maar oog gehad voor Luke, maar ze heeft hem betrapt dat hij flirtte met andere meisjes. Ook hebben ze door hun jaloezie al 2 keer afstand van elkaar moeten nemen, door een pauze in hun relatie in te lassen. Gaan zij de relatietest overleven?

 

Ashley & Lascelles

Look at them! Wat een leuk stel. De twee zijn dan ook al 7 jaar samen, maar omdat Lascelles nog steeds geen aanzoek heeft gedaan, begint Ashley te twijfelen waarom ze nou niet de volgende stap nemen. De twee zouden heel afhankelijk van elkaar zijn, dus ze hopen wat self growth te doorstaan op het eiland.

Bron: E! NewsBeeld: Temptation Island USA